OČR a školka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Svistice píše:
@carola U nas do skolky chodi deti se sadrou na ruce bezne.
Super, tak uvidíme. Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carola píše:
Jj, je mi to jasné. Můj muž má cca 25tis. čistého a máme ještě syna 11 let a přijde mi to docela hrozné žít pouze z 1 platu. No, nedá se nic dělat.
V době, kdy měl můj manžel cca 35tisíc hrubého, jsem byla s mladším dítětem na rodičáku. Neplánovaně jsme s mladší skončili v nemocnici, na 3 týdny. Protože se nám neměl kdo postarat o starší (nechodila ještě do školky, babička v práci), dostal manžel OČR. V tu dobu se platilo pouze 6 dní (první 3 dny zdarma) + poplatky v nemocnici. Jeho výplata tehdy pokryla pouze ty poplatky v nemocnici + nejnutnějsí cesty tam…
Naštěstí jsme měli rerezvy, jinak nevím, z čeho bychom platili hypotéku a ostatní…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V době, kdy měl můj manžel cca 35tisíc hrubého, jsem byla s mladším dítětem na rodičáku. Neplánovaně jsme s mladší skončili v nemocnici, na 3 týdny. Protože se nám neměl kdo postarat o starší (nechodila ještě do školky, babička v práci), dostal manžel OČR. V tu dobu se platilo pouze 6 dní (první 3 dny zdarma) + poplatky v nemocnici. Jeho výplata tehdy pokryla pouze ty poplatky v nemocnici + nejnutnějsí cesty tam…
Naštěstí jsme měli rerezvy, jinak nevím, z čeho bychom platili hypotéku a ostatní…
Tý jo, tak to je taky síla. Proto se snažím každý měsíc dát něco málo na stranu přesně pro tyto situace. Jenže ty peníze se pomalu střádají, a když pak přijde něco takového, tak bohužel hodně rychle rozkutálí. Ale říkám si, když nejde o život. Na druhou stranu, je spousta lidí, kteří nic na stranu dát prostě nezvládají a ti se pak vlivem takové situace hodně rychle mohou dostat do problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit