OČR a školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
22.3.18 12:22
@Bábrdl píše:
Tak tohle už je fakt vrchol. Ty strčíš nedoléčené dítě po třech dnech do školky, protože se dostalo z nejhoršího, aby tys měla doma pohodu a klid na ležení? 8o To už mi teda míň vadí udělat to se zdravím dítětem.

a co jako? Když ono ti děvenko vadí evidentně všechno.
A když si taková spravedlivá a poctivá, proč místo toho plkání tady se nevěnuješ nějaké bohulibé činnosti? Vaření polévky pro bezdomovce, pomoc opuštěným seniorům, týraným zvířatům. Vidím co tu máš příspěvků a kolik času tady trávíš, co takhle zvednout zadek od kompu a dělat něco užitečného pro tento svět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.18 12:28
@Anonymní píše:
a co jako? Když ono ti děvenko vadí evidentně všechno.
A když si taková spravedlivá a poctivá, proč místo toho plkání tady se nevěnuješ nějaké bohulibé činnosti? Vaření polévky pro bezdomovce, pomoc opuštěným seniorům, týraným zvířatům. Vidím co tu máš příspěvků a kolik času tady trávíš, co takhle zvednout zadek od kompu a dělat něco užitečného pro tento svět?

Dotkla jsem se bolavého místa, co :cert: :mrgreen:
Každá se tu ráda stylizuje do role matka, která vždy upřednostní dítě. A najednou ti uteče taková věc, že strkáš nedoléčené dítě do školy, abys měla doma klídek a pohodičku na vlastní léčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
22.3.18 12:33
@Bábrdl píše:
Já? 8o
Já osobně spíš pochybuju, že ho vůbec normální doktorka na zdravé dítě napíše.

napíše. Protože pokud matka přijde s dítětem k doktorce, že dítě mělo včera třeba průjem nebo zvracelo, tak si nedovolí dělat štráchy kvůli pár dnům očr…i když to na dítěti aktuálně nebude vidět. Né každá nemoc se projevuje schvácením, chrchlákem a nudlí u nosu ;)
Náš mladej je takovej pošuk, že i s teplotama poletuje, dokud nemá ke 38 a pokud se při bronchitidě vychrchlá před čekárnou, tak i poslechově bude čistej. Několikrát jsme byli u doktorky s na první pohled zdravým dítětem a problém to nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
22.3.18 12:35

Jinak k předchozí debatě, strčit do školky nedoléčené dítě, to je fakt děs běs…tuplem, když jsem stejně doma a můžem marodit společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.3.18 12:37
@Bábrdl píše:
Dotkla jsem se bolavého místa, co :cert: :mrgreen:
Každá se tu ráda stylizuje do role matka, která vždy upřednostní dítě. A najednou ti uteče taková věc, že strkáš nedoléčené dítě do školy, abys měla doma klídek a pohodičku na vlastní léčení.

mne nic neuteklo, dávám jí do školky záměrně, abych potom mohla jít pařit a diskotéku. :think:
A co kdybys místo těch plků, kterých tady máš už přes 19 000, ty kráso, ty jen žvaníš na internetu, nabídla zakladatelce této diskuze hlídání. Času máš dost, plýtváš ho na virtuální svět, který ti stejně skutečný život nenahradí. Nudíš se, kecy nikomu nepomůžou, zkontaktuj zakladatelku a nabídni pomoc, hvězdo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.18 13:24
@Mar__tanka1983 píše:
napíše. Protože pokud matka přijde s dítětem k doktorce, že dítě mělo včera třeba průjem nebo zvracelo, tak si nedovolí dělat štráchy kvůli pár dnům očr…i když to na dítěti aktuálně nebude vidět. Né každá nemoc se projevuje schvácením, chrchlákem a nudlí u nosu ;)
Náš mladej je takovej pošuk, že i s teplotama poletuje, dokud nemá ke 38 a pokud se při bronchitidě vychrchlá před čekárnou, tak i poslechově bude čistej. Několikrát jsme byli u doktorky s na první pohled zdravým dítětem a problém to nebyl.

Možné to je, nikdy jsem se zdravým dítětem k doktorce nešla. Ani by mě to nenapadlo. Snažím se tomu semeništi bacilů vyhýbat i s nemocným :think:
Pokud to někdo dělá jednou do roka, asi to není problém. Nakonec, spíš je problém, že si matky OČR neberou než berou.

Pokud by si takhle vynucovala OČR jednou do měsíce, zřejmě by to vedlo k nějakému odeslání na vyšetření do nemocnice, protože žádná doktorka by nechtěla mít na hrbu dítě, které má měsíc co měsíc záhadné teploty a zvrací bez příčiny. :think:

Osobně pochybuju, že se s OČR nějak extra podvádí, to by dotyčnou brzo vylili z práce a mohla by být doma zadarmo.

Ale brát si OČR na skutečně nemocné dítě, které pak strkáš do školky nedoléčené, je prostě nezodpovědnost a vůči tomu dítěti je to i dost krutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.18 13:28
@Anonymní píše:
mne nic neuteklo, dávám jí do školky záměrně, abych potom mohla jít pařit a diskotéku. :think:
A co kdybys místo těch plků, kterých tady máš už přes 19 000, ty kráso, ty jen žvaníš na internetu, nabídla zakladatelce této diskuze hlídání. Času máš dost, plýtváš ho na virtuální svět, který ti stejně skutečný život nenahradí. Nudíš se, kecy nikomu nepomůžou, zkontaktuj zakladatelku a nabídni pomoc, hvězdo!

Není moc hezké, pod pláštíkem anonymity útočit na slušnou Bábrdl, která se tak hezky podepsala, co myslíš. :think:

To nesvědčí funkční a zdravé komunikaci, kterou tady chceme všichni vést. Zvláště já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
22.3.18 13:41

@Bábrdl no já taky ne, ale to je to, co píšu - né jít k doktoru se zdravým dítětem, ale jít k doktoru s dítětem, co vypadá zdravě, i když včera půlden sedělo na míse. Můj syn při spoustě nerespiračních nemocí vypadá zdravě, pokud je to deset minut v ordinaci a po vyspání, i když mi ho den předtím totálně vyčerpaného odevzdávali ve školce…
Myslím to tak, že doktorka prostě spoustu věcí nemá šanci tvrdit na 100%, že je to výmysl a proto nebude problém tam něco „zasimulovat“. To bylo jen podotknutí k tomu, že žádná normální doktorka nenapíše OČR na zdravé dítě. Napíše. Protože leccos nepozná na pohled a na každý prd se nedělají CRP a výtěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.3.18 14:14
@Bábrdl píše:
Není moc hezké, pod pláštíkem anonymity útočit na slušnou Bábrdl, která se tak hezky podepsala, co myslíš. :think:To nesvědčí funkční a zdravé komunikaci, kterou tady chceme všichni vést. Zvláště já :mavam:
Bábrdl není slušná, je to štěkna, která dělá ramena pod pláštíkem anonymity internetu. Jdi ven, a štěkej své názory na lidi, třeba poznáš co je pravý svět.
@Bábrdl píše:
Možné to je, nikdy jsem se zdravým dítětem k doktorce nešla. Ani by mě to nenapadlo. Snažím se tomu semeništi bacilů vyhýbat i s nemocným :think:
Pokud to někdo dělá jednou do roka, asi to není problém. Nakonec, spíš je problém, že si matky OČR neberou než berou.

Pokud by si takhle vynucovala OČR jednou do měsíce, zřejmě by to vedlo k nějakému odeslání na vyšetření do nemocnice, protože žádná doktorka by nechtěla mít na hrbu dítě, které má měsíc co měsíc záhadné teploty a zvrací bez příčiny. :think:

Osobně pochybuju, že se s OČR nějak extra podvádí, to by dotyčnou brzo vylili z práce a mohla by být doma zadarmo.

Ale brát si OČR na skutečně nemocné dítě, které pak strkáš do školky nedoléčené, je prostě nezodpovědnost a vůči tomu dítěti je to i dost krutý.

ale jdi ty…svět není dokonalý, smiř se s tím…
Bábrdl není slušná, je to štěkna, která dělá ramena pod pláštíkem anonymity internetu. Jdi ven, a štěkej své názory na lidi způsobem, který používáš ve virtuálním světě, budeš překvapená reakcí lidí z masa a kostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.3.18 14:17
@Bábrdl píše:
Není moc hezké, pod pláštíkem anonymity útočit na slušnou Bábrdl, která se tak hezky podepsala, co myslíš. :think:To nesvědčí funkční a zdravé komunikaci, kterou tady chceme všichni vést. Zvláště já :mavam:

Jo a už jsi nabídla svou pomoc zakladatelce?
Udělej to, budeš mít ze sebe lepší pocit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.18 14:20
@Anonymní píše:
Jo a už jsi nabídla svou pomoc zakladatelce?
Udělej to, budeš mít ze sebe lepší pocit… :think:

Já bych velice ráda, ale mám příliš mnoho práce s kultivováním projevu jednoho anonyma, jemuž tady ujelo, že dává nedoléčené dítě, na které čerpá OČR do školky, aby si sám mohl stonat v klidu, a když jsem na to poukázala, velice se rozčílil a poněkud zhrubl. Bude to, myslím, na dlouho. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.18 14:22
@Mar__tanka1983 píše:
@Bábrdl no já taky ne, ale to je to, co píšu - né jít k doktoru se zdravým dítětem, ale jít k doktoru s dítětem, co vypadá zdravě, i když včera půlden sedělo na míse. Můj syn při spoustě nerespiračních nemocí vypadá zdravě, pokud je to deset minut v ordinaci a po vyspání, i když mi ho den předtím totálně vyčerpaného odevzdávali ve školce…
Myslím to tak, že doktorka prostě spoustu věcí nemá šanci tvrdit na 100%, že je to výmysl a proto nebude problém tam něco „zasimulovat“. To bylo jen podotknutí k tomu, že žádná normální doktorka nenapíše OČR na zdravé dítě. Napíše. Protože leccos nepozná na pohled a na každý prd se nedělají CRP a výtěry.

Já myslím, že doktory podceňuješ. Oni na těch sliznicích vidí, jestli jsou podrážděné nebo ne. Jednou za čas to třeba uznají, ale pokud se jim tam bude matka vnucovat každý měsíc, že chce OČR na záhadnou bezpříznakovou nemoc, myslíš, že zpozorní. Alespoň by měli. I když, kdo ví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.3.18 14:39

Ja myslim ze je zbytecne se tady dohadovat kazdy je nejaky a kazdy si to dela po svem ja treba jen tak OCR nevyuzuji za celych 6 let co mam dceru mam osetrovani ted po druhe jednou kdyz sem sni byla v nemocnici a ted podruhe protoze ja sem nemocna a mala po nemoci sice uz je ji dobre ale mam psane na ni osetrovani a doktorka me to tedy napsala. Pokud toho nekdo nezneuziva kazdy mesic tak proc ne ale taky znam par lidi odeme z prace co toho zneuzivaji a kazdou chvilku maji osetrovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.18 14:42
@pavla.velova píše:
Pokud toho nekdo nezneuziva kazdy mesic tak proc ne ale taky znam par lidi odeme z prace co toho zneuzivaji a kazdou chvilku maji osetrovani.

A víš, že to fakt zneužívají?
Protože děti jsou nemocné v jednom kuse. To moje je na tom relativně dobře, podle toho, co tak slyší. Řešíme to homeofficem, placeným hlídáním, náhradním volnem, dovolenou, hlídáním v rodině, takže ošetřovačka fakt jednou za dlouhou dobu. Ale ne každý tyhle možnosti má a kdybych je neměla a měla si fakt brát ošetřovačku pokaždé, tak je to snad jednou měsíčně určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.3.18 14:45

@Bábrdl prave ze vim o jednom ktery toho zneuziva a prochazi mu to ma doma manzelku s detma ktera je doma, tchyne, jeho maminka ktere mohou hlidat a i sam rekne ze si hodi osetrovani a zustane doma ze zajde k dr. Ktera mu to napise a zustane doma ze se mu nechce treba na nocni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat