OČR a školka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
A to ja zas jo, napr. sadra. Muze se domluvit s ucou, ze bude dve hodinky sedet u stolecku a pak si pro dite prijde…. Ale ja zas nevim jak se si ten paragraf + prace. Jestli tam jdes zakladatelko jen neco dodolat na chvilicku, tak se domluv se zamestnavatelem, ze tam jako nejsi…
Taky jsem učitelka a dítě s čerstvou sádrou, které má s ní být doma v klidu, bych za takových okolností do třídy nevzala. Nemohla bych zaručit, že do dítěte někdo nestrčí, že se nezraní, protože je tam dětí plno a já jsem zodpovědná za každé z nich jakmile ho převezmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
A to ja zas jo, napr. sadra. Muze se domluvit s ucou, ze bude dve hodinky sedet u stolecku a pak si pro dite prijde…. Ale ja zas nevim jak se si ten paragraf + prace. Jestli tam jdes zakladatelko jen neco dodolat na chvilicku, tak se domluv se zamestnavatelem, ze tam jako nejsi…
Ale to je úplně jedno, jaká giagnoza, pokud je na dítě vypsaný paragraf, tak prostě nemá ve školce co dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm diky za odsouzení. Rada zadna ale kritiky vice nez dost. I kdyz nic nevite presto hned odsuzujete. Domysleli jste si tu nejakou nepodlozenou teorii a odsuzujete mne.Asi je zbytecne zde cokoliv vysvetlovat. Ja chtela jen vedet jestli se dela krizova kontrola. Bohužel to se zde asi nedozvím.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Hm diky za odsouzení. Rada zadna ale kritiky vice nez dost. I kdyz nic nevite presto hned odsuzujete. Domysleli jste si tu nejakou nepodlozenou teorii a odsuzujete mne.Asi je zbytecne zde cokoliv vysvetlovat. Ja chtela jen vedet jestli se dela krizova kontrola. Bohužel to se zde asi nedozvím.
Jestli jsme tak mimo, tak nám tedy napiš, s čím tvoje dítě marodí. Velmi ráda uznám, že jsem byla vedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill diky v praci to mam domluvene. Tam to neresim. Slo mi jen o to jestli je mozne zjistit ze to dite ve skolce bylo.
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. píše:
Taky jsem učitelka a dítě s čerstvou sádrou, které má s ní být doma v klidu, bych za takových okolností do třídy nevzala. Nemohla bych zaručit, že do dítěte někdo nestrčí, že se nezraní, protože je tam dětí plno a já jsem zodpovědná za každé z nich jakmile ho převezmu.
Jasne, tez bych ho nevzala, ale ucitelka muze byt jeji teticka, babicka, maminka, sestra, kamaradka atd. Ktera to dite proste vezme. Moc dobre vim, jak to chodi tba u nas na dedine
. Vubec mi to neprijde nerealne, podle toho co vidam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ale to je úplně jedno, jaká giagnoza, pokud je na dítě vypsaný paragraf, tak prostě nemá ve školce co dělat.
Ja nepsala nic o tom, jestli tam ma nebo nema co delat, jen, ze neni nerealne aby ji dite prijali. Ja vubec prece nevim, jestli ma sadru. Treba ma ocr proto, ze snim musi tyden v kuse chodit na rehabky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dite nemarodi ale zitra propusti moji mamku po operaci z nemocnice a protoze by v praci meli reci ze ona se o sebe postara atd tak jsem si nechala napsat ocr na dite. To mi v praci pred kolegynema projde lip. Takze proto ten anonym. Takzr ted do mne
A pokudmi u toho nekdo zodpovi moji otazku budu ráda.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Moje dite nemarodi ale zitra propusti moji mamku po operaci z nemocnice a protoze by v praci meli reci ze ona se o sebe postara atd tak jsem si nechala napsat ocr na dite. To mi v praci pred kolegynema projde lip. Takze proto ten anonym. Takzr ted do mne
A pokudmi u toho nekdo zodpovi moji otazku budu ráda.
Tos mohla napsat rovnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Netusila jsem ze se tu musím zpovidat…
Holt jsi v diskuzi, ne v infocentru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Damy dekuji za stanoveni diagnosy meho ditete. Nepsala jsem co mu je a ani ze ma neco nakazliveho. Jen mne zajimalo jak se to resi. Ok a pokud mi zavolaji v prubehu dne ze skolky ze dite onemocnelo a ja odejdu z pracaea pak si necham napsat ocr??? Nase lekarka ma ordinacni hodiny odpoledne takze to neni situace nerealna.
Domluvte se zaměstnavatelem na propustce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@evill diky v praci to mam domluvene. Tam to neresim. Slo mi jen o to jestli je mozne zjistit ze to dite ve skolce bylo.
No neni zac, moc jsem nepomohla, pac nevim. Vzit na tu chvili dite sebou do prace nejde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekontroluje se to. Byla jsem se synem na paragrafu a jeden den byl ve školce taky. Potřebovali ho na vystoupení, syn uz byl zdravý, jen mel byt ještě dva, tři dny doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit