Airbag v autě a autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Raďulle
6.9.12 14:04
@nepřihl. karin píše:
Tak kdysi jsem četla v Auto Moto, že nejbezpečnější auta na světě jsou Volva, tak třeba mají toto auto. Jinak, když jsem jela sama, tak se přiznám, že jsem měla vajíčko vepředu, samozřejmě, že jsme si nechali vypnout airbag. Malá byla strašný ukňouránek a může tady někdo namítat, že by raději nechali mimi v autě ječet, než by ho dali na sedadlo spolujezdce, tak já to občas zkusila, a nemohla jsem se na řízení soustředit a byla jsem akorát nervozní. Malá taky občas blinkala, tak jsem ji raději měla vepředu pod kontrolou, kdyby se nedejbože začala dusit. Zpětné zrcátko nepomohlo. U mě byla v klidu a já se na řízení mohla soustředit.

tady nejde o to že si měla malou ve předu pokud jsi měla vyplý airbag, ale bavíme se tu o tom že borka dítě vozí vepředu se zapnutým airbagem… mě malá taky ublinkávala, ale v sedačce naštěstí ne a mám klidný dítě, vyhraje si sama a v sedačce ani nikdy nekňourala většinou usla ale nám airbag ani vepředu vypnout nejde, tudíž jsem automaticky vždy dávala malou dozadu…

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. karin
6.9.12 21:35
@careynka píše:
ja mam taky volvo, ale ze bych vozila automaticky dite vpredu s airbagem me nenapadne. Navic to, ze maji bezpecny auto neznamena, ze do nich nikdo nenaboura nebo nedostanou smyk a nenabouraj oni a pak jim airbag - urceny pro zachranu - to dite zabije

Však já spíš reagovala na dotaz Hotary, že by ji zajímalo, jaké to asi mají auto, né na to, že jezdí se zapnutým airbagem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix