Römer King Plus - BellyButton 2012 Blue Star - vybledlý potah

13335
1.9.12 11:32

RÖMER King Plus - BellyButton 2012 Blue Star-vybledlý potah

Ahoj holky, mám dotaz na ty, kteří máte tuto autosedačku. Máme ji asi 3-4měsíce, z toho 2-3měsíce v autě a teď jsem vzala potah domů, abych ho vyprala - poprvé, ale jaké bylo mé zděšení, když jsem zjistila, že potah není špinavý, ale vybledlí, ale teda modrá je šedá - dole u noh a nahoře.
A teď dotaz, je možné, aby potah u tak drahé sedačky - ještě k tomu to není základní potah! Může za tak krátkou dobu tak moc vyblednout? Nemáme žádné cabrio ani nic podobného, že by to bylo na přímém slunci. Sedačka je ježděná ve starším autě s pevnou střechou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101727
1.9.12 11:41

Víš jak šíleně pere sluníčko do klasického auta? Pokud člověk nemá tmavená skla… já bych klidně věřila tomu, že to možné je. Můžeš to zkusit reklamovat, třeba ti to uznají, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.9.12 12:11

No na bočních oknech je taková ta clona, jinak ne :think: No reklamovat to zkusím, spíš by mě zajímalo, jestli má s tím někdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
1.9.12 12:18

Já ne, já koupila letní potah a ten ze sedačky sundavám pouze v případě, když ho peru, jinak je tam nastálo, přijde mi jednodušší vybrat jen ten, než demontovat celou sedačku a stahovat z ní original potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13759
1.9.12 12:18

Zkušenost nemám, ale taky to může být od potu, pokud to je tam, kde se opírá hlavička (případně na stranách) a pod nožičkama (pokud byly holé - v kraťáskách). Ale je fakt, že asi za 2-3m asi ne, leda že byste hodně jezdili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.9.12 12:36

Ja mam cernyho romera kostkovanyho…potah je stale jak novy..z auta nevyndavam..je tam vic jak rok…peru kazdy mesic..v lete i casteji. ja mam zas problem ze jsou v dost dezolatnim stavu ty polstrovani pod tim..taky bych cekala ze vydrzi dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.9.12 12:59

Máme úplně tu samou a taky za pár měsíců vybledla. Máme černé auto a do toho to slunce pere snad i když je zataženo. Prodavačka se dušovala, že Römerky neblednou a nám vybledla po pár měsících a to jsme si ještě připlatili za ten lepší kvalitnější potah. Neřeším to, na bezpečnost sedačky to nemá vliv, jen až budeme kupovat Römer na druhé dítě, tak už jim takto nenaletím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.9.12 16:17

No my máme červené auto a od potu pochybuju, jezdíme málo a na kratší vzdálenosti, dál jsme byli jen jednou :think:

No vím, že na funkčnost autosedačky to vliv nemá, ale mrzí mě to, kdyby to bylo po roce, řeknu no dobře no, ale po čtvrt roce, to je extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
3.9.12 15:52

@nikita066 jo to je nevýhoda bavlněných potahů( právě BellyButton je z větší části bavlna, je sice příjemný ale nyvydrží tolik)- rychle šisují, blednou, proto většina výrobců již přestala bavlněné potahy dělat a dělají jen umělotinu, ta vydrží déle, ono zkuste si nechat venku na sluníčku bavlněné tričko taky čtvrt roku a bude taky vybledlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
3.9.12 16:57

@steeve To tričko bude vybledlé sakra dřív než za čtvrt roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.12 13:47

Dobrý den, řeším naprosto stejný problém, akorát s černou barvou u této sedačky, také nám po krátké době vybledla barva. Reklamaci zkusíme, ale obávám se, že se na to nebude vztahovat…Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
17.9.12 20:18
@syny píše:
Dobrý den, řeším naprosto stejný problém, akorát s černou barvou u této sedačky, také nám po krátké době vybledla barva. Reklamaci zkusíme, ale obávám se, že se na to nebude vztahovat…Z.

tak pak dejte vědět, jak jste dopadla, no já se s paní prodejkyni bavila a mám ji poslat foto a ona zašle výrobci, ale prej moc velkou naději si dělat nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poky666
26.11.13 15:55

Starší auta nemaji UV ochranu na oknech a díky tomu to vybledne :)

• Citovat
  • Upravit
47
26.11.13 16:15

Tak my máme úplně stejnou sedačku a úplně stejný problém, za pár měsíců byl tmavě modrý potah vyšisovaný a flekatý, hlavně v místech pod nožičkama, ale neřešili jsme to. Docela by mě zajímalo jestli by uznali takovou reklamaci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.11.13 20:30

@Velvetka no já to nakonec neřešila, ale mrzí mě to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie