Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím ![]()
v září letíme s přítelem do Los Angeles. Z Londýna do LA poletíme Airbusem A 380-800.
Přítel má skoro dva metry. Nemáte prosím zkušenosti jak je to s místem?
Nevím, zda si připlatit za sezení na exitu, aby neměl přítel 15 hod. kolena pod bradou
a nebo zda to zvládneme i na standartních místech?
Díky za případné zkušenosti ![]()
Urcite si priplatte, pac v turisticky třídě je to vsude s místem na nohy hruza. Dvoumetrovy chlap se tam snad ani nemuze vlezt.
Nevím jestli jsme letěli presne tímhle typem, ale za oceán a Airbus to byl a ze by tam bylo nějak extra víc místa, to teda nebylo. Litam poměrného často krátké trasy a mam srovnani a rozdíl mi vlastně neprisel. Takže se 2 metry bych si asi priplatila. Nebo si vezměte místa uplne v první řadě (ve všech třech částech letadla). Tam je místa ještě vic! A já bych si vybrala ještě k tomu na dvojsedacce, ne na prostřední čtyřce ![]()
No mne spis prijde, ze v tech menších letadlech po Evropě je mista na nohy o malinko vic nez v tech velkých zámořských letadlech. Letěla jsem pred měsícem naposledy velkým Airbusem a fakt hruza. A kdyz si nekdo pred vama sklopi na vas sedacku tak to je lahůdka. ![]()
@veria Právě, vím že trpěl už 4 hodiny do Egypta, takže už teď je mi ho líto ![]()
@Půáček
Ono to bude asi jedno Airbus jako Airbus. Achjo, tak to abychom dnes večer zasedli k počítači a rovnou si zamluvili konkretní sedadla. Sice je to dost dopředu, ale co s tím svým dlouhánem nadělám
![]()
Tak s ohledem na to, že jde o největší a nejluxusnější dopravní letadlo na světě…
Letěli jsem s ním z Dubaje a nemám pocit, že by tam bylo málo místa, 2m nikdo z nás ovšem neměří…
@Moucharda
Právě proto jsem si říkala, že by tam snad rozdíl být mohl…zkusím se asi optat přímo v British Airways. Moc děkuji ![]()
No jestli je tohle takovy ten obři airbus, co jen tak nekde nelita, tak tam je mozna mista vic no… Ale neverim ze nejak podstatně. Pokud to jde, tak pro 2m cloveka bych priplatila za vetsi prostor. 15 hod v letadle je masakr.
@veria
No to ještě 2,5 hod budeme sedět v letadle do Londýna. No bude to děs, ale bude to určitě stát za to. Tím se utěšujeme ![]()
Pro takhle vysokého člověka to bude peklo tak jak tak - prostě na to ty letadla nejsou dělaný.. rozhodně bych připlatila, protože já mám 175 cm a v letadle trpím ![]()
@luffinka píše:
@martina.se
Já 1,78 takže vím o čem mluvíš
@martina.se píše:děsné, že.. mi přijde, že je to pro trpaslíky, fakt nechápu… a chlap, co má 2 m musí fakt trpět
No to je! Za cenu narvat do letadla co nejvíc míst, je cesta utrpením ![]()
@Moucharda píše:
Tak s ohledem na to, že jde o největší a nejluxusnější dopravní letadlo na světě…
Letěli jsem s ním z Dubaje a nemám pocit, že by tam bylo málo místa, 2m nikdo z nás ovšem neměří…
Tak ono je taky otázkou kolika sedadly to bylo osazené, ono je to dost variabilní a jestli jste letěli s Emirates, tak ty jich tam myslím zrovna mají méně, než tu maximální kapacitu.