Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojik nastávající maminky, pomalu se začínám ohlížet po výbavičce pro miminko a tak mě napadli založit toto téma, kam bysme si mohli psát rů
zně objevené slevy nebo akce a;-)
Super, momentálně o žádné nevím, ale rozhodně přidávám do oblíbených ![]()
Ahojky, viděla jsem akci na plenky v globuse. cena tam je od 299 a to za ty 0-3m (100ks. Jelikož, ještě plenky normálně nenakupuji tak nevím zda je to dobrá akce a nebo ne. Ale slyšel jsem, že bývá sem tam dobrý akce na plenky v kauflandu. Musíš sledovat letáky ![]()
Ahojky holky…já jsem si strašně moc oblíbila tuhle stránku: www.miminakupy.cz
můžeš si tam vybrat podle kategorie- výživa, přebalování, krmení, oblečení, hračky… nebo podle značky a hned Ti to ukáže v jakým krámě mají zrovna na co slevu
kdykoliv něco potřebujeme na dceru tak tam mrknu a koupíme podle toho…a třeba plínky tam sleduju pořád a jakmile je akce tak se hned vydáme ![]()
@Máca9312 teeda, to díky moc za tip ![]()
Jinak letáky bych ráda sledovala, ale bydlím na malém městě, takže nám chodí do schránky maximálně kaufland
Ale často jezdím do Plzně, tak bych toho chtěla využít, ale bloudit po obchodě a hledat jestli nemaj slevy se mi moc nechce.:( Tak jsem myslela, že vždycky když někdo něco najde písneme si to ![]()
Jinak v Bille mají ubrousky Hugies 4 balení za 139 Kč ![]()
Není vůbec za co
i my jsme právě z malého města takže se to hodí ![]()
pak když by jsi chtěla celý leták tak můžeš kouknou na www.iletaky.cz tam najdeš všechny letáky a poměrně v předstihu ![]()
Holky jestli se vám to bude hodit, do úterka probíhají dny přepravy zdarma na www.kojenecke-obleceni.eu ![]()