Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, právě začínám dávat do kupy výbavičku na našeho prvního prcka, který se má narodit v září 2013 a velice mě zaujali výrobky s vrstvou Outlast od firmy Little Angel. Nemáte s nimi někdo zkušenost?? V mém okolí má zavinovačku s Outlast jedna maminka a strašně si ji chválí, že dcera v ničem jiném spát nechtěla. Přemýšlím, že bych od nich vzala zavinovačku, spací pytel a event. možná i fusak na zimu?? Používáte je někdo??? Díky předem za každou radu i zkušenost…
@Barberi84
za me muzu jen a jen doporucit. Mam pro deti obleceni (cepice, body, trika), zavinku (ta je uzasna) a fusak (ten je taky skvely). Nic me nezklamalo a vzdy me mrzi, kdyz mi deti z neceho vyrostou. Snad jen poznamka k tomu obleceni, je hodne pruzne a velikosti moc neodpovidaji, jsou spis mensi, takze se neboj koupit vetsi, ono to i prckovi bude. Jo a dost brzy se udelaji zmolky od prani, ale to mi nevadi, je to tak temer u kazdeho obleceni.
Taky jsem mela zavinovacku a spaci pytel, oboji moc fajn. Psak jsem koupila jeste vlozku do autosedacky, ale tu jsme moc nevyuzili
Taky doporučuji, mám zimní fusak - perfektní, zavinovačku, spací pytel, body, trička, tepláky, čepice, vše perfektní. Drobkovi je 17m a jedeme outlast od začátku a nemůžu si vynachválit. Jen ta cena teda no ![]()
Mam fusaky na zimu a muzu jen doporucit. Deti se v nich nikdy nezpotili a ani nebyly prochladly. Za me doporucuju.
Měla jsem oboje. jsou fajn. Ale co se týká funkčnosti materiálu- proti bavlně jsem žádné zlepšení neobjevila.
Ahojky, též vybiram vybavičku. A moc se mi líbí zavazovaci zavinovačky. Vybrala jsem si šněrovací zavinovacku pevná záda ANGEL - Outlast® od firmy little angel. Mate někdo zkušenosti? Není moc teplá? Čekáme mrňouse v červnu. Podle videa by se mela dat vyndat vnitřní vrstva, aby to tak nehřálo a taky tam píší, že termoregulační.
A asi se nedá vložit do vejcete, že?
Ahoj, já ji mám teď čerstvě. moc se mi líbila. Je teplá akorát. Hlavně ty šňůrky jdou hodně stáhnout, takže se malá nevykope a hezky spinká skoro celou noc. Už jsem ji i prala a v pohodě. Za mě teda dobrý kup!
@Altair píše:
Ahoj, já ji mám teď čerstvě. moc se mi líbila. Je teplá akorát. Hlavně ty šňůrky jdou hodně stáhnout, takže se malá nevykope a hezky spinká skoro celou noc. Už jsem ji i prala a v pohodě. Za mě teda dobrý kup!
Mě se moc líbí hlavně to zavazování. Ale mas ji na zimu, že? A je použitelná i bez toho vnitřku? Já porad nevím aby nebyl v červnu prehřátý.
Směrovací zavinovačku doporučují. Mám pevnou z Fleru a je super. Rychlost zavinovačku bych nechtěla už.
@kalypsoooo pokud myslíš, že bys vyndala tu vložku pod zádama tak to jo. Jinak celkově ten materiál je takový vzdušný, ne moc hutný a i když máš mimčo na léto, tak oni si tu teplotku neregulují ze začátku. Kdybych o tom věděla u prvního pořídila bych ji už tehdy (je květnovej).
My meli zavinovacku a mala je cervnova, za me doporucuju, horko ji v tom nebylo, neoblikala jsem ji do toho nic, jen body. V nicem jinem spat nechtela, ale bylo mi moc lito jak z ni vyrostla, skoda, ze se nedelaji vetsi ![]()
@JanulaM píše:
My meli zavinovacku a mala je cervnova, za me doporucuju, horko ji v tom nebylo, neoblikala jsem ji do toho nic, jen body. V nicem jinem spat nechtela, ale bylo mi moc lito jak z ni vyrostla, skoda, ze se nedelaji vetsi
Tak ji asi pujdi koupit. Na jak dlouho jsi ji měla?
Já myslela, tak na ty tři měsíce a pak spací pytel. Ještě jsem četla pozitiva na takovou tu svěrací kazajku, jak je v tom to mimčo zamozané jak housenka. Ale rychlozavinovačka se mi nelíbí.
Asi na ty tri mesice, jestli myslis ten zavinovaci satek tak ten je taky dobry, ale zavinovacka ma to pozitivum, ze se s mimcem strasne dobre manipuluje kdyz v tom je, protoze ma pevne zada.
Ahoj, máte někdo porovnání outlast vs péřová zavinovačka? Děkuji moc.