Vložka do kočárku - proti pocení

1302
18.6.13 10:39

Vložka do kočárku - proti pocení

Ahoj,
Prosím o radu. Dcerka je kočárkový spáč, ale strašně se mi v kočárku potí a pak má všude potničky, které si škrábe do krve.

Do teď jsem jí dávala pod hlavičku plenu, ale bez úspěchu. Momentálně přemýšlím, že jí koupím nějakou vložku s letní stranou, ale co jsem pročítala diskuze, tak to také moc nepomáhá.
Dále jsem myslela, že jí koupím nějaké funkční tričko z merino vlny, ale to je dost drahé. Při pročítání diskuzí jsem dočetla, že ideální je ovčí kůže. Je tomu opravdu tak? Máte osobní zkušenosti? Pokud ano, budu ráda za jakékoliv informace i odkazy k nákupu.
Ještě jsem zapomněla dodat, že mám kočárek roan marita

Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3477
18.6.13 10:42

Ahoj, tak na tohle jsem zvědavá, protože se mi dcera taky strašně potí v kočárku. Též jsem zkoušela různé varianty i tu plenu a nic nezabralo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
18.6.13 10:44

Ja jsem pod malou davala rucnik a nebylo to tak hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.6.13 10:48

Já mám ušitou (šije spousta maminek na MMB nebo na fleru), a musím říct že u nás to pomohlo, samozřejmě že to není 100%, ale je lepší bavlněná podložka než ten materiál kočárku.

Nejlepší je asi ovčí rouno nebo merino dečka/podložka - fungují, známá má, a chválí si to. Ale taky počítej s větší cenou.

Jinak merino bodýčko mám a je super, při nošení v šátku se mi v něm malá nepotí vůbec, a to ani v těchto vedrech. Ale ta cena je taky dost nákladná. Můžeš mrknout tady nosenideti.cz - je tam bazar a sem tam se objeví nějaký inzerát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
18.6.13 10:53

Já mám tu ovčí vlnu a super. Vůbec jsem tomu nevěřila, ale opravdu to funguje. Krk a hlava úplně v pohodě, trochu na zádech pod oblečením byla na dotek vlhká, ale opravdu minimálně a nějsem si jistá, zda ty šatičky byly bavlněné nebo to byla umělina. Včera měla Moira body a bylo to úplně v pohodě. A to tady v Brně bylo přes 30°! :palec: Kupovala jsem zde a super. http://www.ecoobchudek.cz/…5x38-cm.html Po zaplacení jsem měla rouno druhý den doma. Nainstalovala jsem bez problémů jak do korby, tak i teď do sporťáku, plánujem jet do Chorvatska za měsíc, tak to budu dávat i do sedačky. Jinak kočárek máme Jané Slalom Reverse, je hodně malinký a rouno sedlo i na pásy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
18.6.13 10:57

Můj prcek se taky strašně potí, koupila jsem podložku do kočáru Aerosleep (měla jsem ji celé loňské léto) a super. Dítě se potí samozřejmě pořád, ale podložka odvádí vlhkost od těla pryč - měla jsem pod podložkou bavlněnou plínu a tu vyměňovala. Dítě leží na suchém, takže super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
18.6.13 11:05

@Kapaz
děkuji za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
18.6.13 11:06

@Krystal86 Já bych také doporučila tu Moiru, jak už tady někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
18.6.13 11:08

Ještě jsem našla tuto vložku od emitexu
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…lna/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.6.13 11:14

Vy chcete kupovat do toho pařáku takovouhle chlupatou podložku? No tak chudák dítě, ta mě teda letní nepřijde, ta bude asi spíš na zimu né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.6.13 11:16

@Edith666 Je vidět že asi nic nevíte o merino vlně případně ovčí vlně. Nejdřív si prosím něco přečtěte a pak se o tom můžete bavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.6.13 11:16

@Krystal86 Tuhle má ta známa :potlesk: a chválí si jí opravdu kudy chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
18.6.13 11:27
@danali píše:
@Krystal86 Tuhle má ta známa :potlesk: a chválí si jí opravdu kudy chodí.

opravdu? mě se líbí. Je i cenově dostupná. Jen se bojím, aby kvůli tomu nebyla míň kvalitní.
Ještě mám dotaz. Pomůže mi ta vložka i v situaci, kdy jí dám obyčejné bavlněné body?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.6.13 11:30

@Krystal86 To nevím, ona dává hodně od Moiry oblečení anebo ho nechává nahatého (v plíně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
18.6.13 11:49

Náš malej se taky strašně v kočárku potí… taky jsem koukala na tuhle http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…specifikace/#… … je teda dobrá jo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí