Akce na dózy Sunar Complex 2 až 24

dasenka11
2.6.12 18:49

Akce na dozy Sunar Complex 2 az 24

Ahojky, od cervence je akce na dozy na Sunar Complex 2 az 24. Chtela bych se vas zeptat, jestli uz jste tuhle akci zazili driv a jak velky jsou ty dozy? Na kolik gramu? Muzu koupit vic nez jednu dozu? A je naplnena? Dik za odpoved ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
2.6.12 19:34

Nevím, jaké dózy přesně myslíš, jestli se sbírá nějaký kód, ale my máme ty, co se v nich kupuje Sunar a jsou v tom normálně dva pytlíky - tj. 600g :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
2.6.12 20:14

jak píše kožíšek:) jsou tam 2pytlíky (stejně jako u klasického sunaru v krabici) a je to 600g my je kupujeme pořád pže tady jsou stále o 50kč nevnější než v krabici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
2.6.12 20:33

a kde je ta akce??? já jsem sunar complex vydělala jen v krabicích, v dozách ne a jedna by se hodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
2.6.12 20:54

Ta akce je az :! od cervence a :! bude :! Sunar Complex 2 az 24 v plechovce (jako treba Beba)! Jeste to neni tedka, ale ja myslela, jestli to uz nekdy jindy neprobehlo, jestli nekdo nevi, jak budou velky, nebo tak. Treba je to poprve, tak si na to pockame holt :)

• Citovat
  • Upravit
dasenka11
2.6.12 20:55

Melo by to byt pak vsude, ale urco v Sunarovych lekarnach ;)

• Citovat
  • Upravit
4157
2.6.12 20:58

sunarové lékárny??? sunar prodávají snad v každé lékárně ne? je to někde na netu, aspon odkaz na tu akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
2.6.12 20:58
@Pavla23 píše:
jak píše kožíšek:) jsou tam 2pytlíky (stejně jako u klasického sunaru v krabici) a je to 600g my je kupujeme pořád pže tady jsou stále o 50kč nevnější než v krabici :palec:

A kde to kupujes? Na Sunarovych strankach to prohlasujou za novinku az od cervence :think:

• Citovat
  • Upravit
dasenka11
2.6.12 21:00
@Lemonkas píše:
sunarové lékárny??? sunar prodávají snad v každé lékárně ne? je to někde na netu, aspon odkaz na tu akci?

Na Sunarovy strance je prehled tech lekaren a i napsana ta akce od cervence. To se divim, ze holky je kupujou bezne :think: www.sunar.cz

• Citovat
  • Upravit
4157
2.6.12 21:04

já právě sunar v doze teda nikde neviděla, děkuji za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
2.6.12 21:19

já dozu od sunaru mám byl od 6 měsíce a je to oranžová kulatá doza docela fajn ale nejradši mám dozu od sunar nutradefence kterej má i rovnátko na odměrku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
2.6.12 21:38

ty dozy jsme poprve videla akorat, kdyz jsem u Rozarky se Sunarem koncila a docela me mrzelo, ze uz ji nebudu mit, pak se narodil Olda a nekde jsem ji koupila a byla cela stastna, ze ji konecne mam, ale moc se mi nelibi - desne blbe se otevira a parkrat uz mi vyletela z ruky :evil: takze zadny terno to podle me neni
ale ty Sunar lekarny doporucuji - ja v jedne z nich kupuji Sunar Complex od 12m za 189,– a cas od casu maji akci na 7+1 zdarma, ta zrovna ted skoncila, ale urcite tak za pul roku bude zas

• Citovat
  • Upravit
35545
2.6.12 22:15

šiš, jsem tam na těch stránkách žádnou akci nenašla, ale ty dózy jsem kupovala v Rossmannu, asi jak měnil Sunar vizáž, tak stály stovku ;) takže jsem valila čtyři :mrgreen: Jsou to hermetické kulaté plechovky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
3.6.12 07:47
@TehotnaTerezka píše:
ty dozy jsme poprve videla akorat, kdyz jsem u Rozarky se Sunarem koncila a docela me mrzelo, ze uz ji nebudu mit, pak se narodil Olda a nekde jsem ji koupila a byla cela stastna, ze ji konecne mam, ale moc se mi nelibi - desne blbe se otevira a parkrat uz mi vyletela z ruky :evil: takze zadny terno to podle me neni
ale ty Sunar lekarny doporucuji - ja v jedne z nich kupuji Sunar Complex od 12m za 189,– a cas od casu maji akci na 7+1 zdarma, ta zrovna ted skoncila, ale urcite tak za pul roku bude zas

No ted je v lekarnach Lloyd akce 6 + 1 a Sunar za 199Kc ;)

• Citovat
  • Upravit
dasenka11
3.6.12 07:50

Tak myslim, ze ted zas budou vsude od cervence, mozna letni akce, nevim. A rikate, ze nic moc? Hlavne me vadi, ze jestli bude na 600g, tak bude uz celkem velka. To uz je ta od Nutra Defence lepsi, kdyz je jen na 400g. Jenze ja chci malymu kupovat ten Complex, tak ho prece nemuzu blbnout Nutra Defence, ne? :think: Nebo myslite, ze to skoro nepozna, kdyz mu dam 400g ND a pak najedu na Complex? :|

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová