Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, nemáte někdo tip, kde by byla nějaká akce na plenky Huggies SuperFlex??? Koukám vždycky na jejich club, kde uvádějí akce, ale nic tam na tyto plenky zrovna neni. Prošla jsem akční ceny, ale taky nic, zrovna nám docházejí. Vždycky si udělám zásobu, ale teď to vidim špatně, ani jsem nikde neviděla ty jejich mega packy ![]()
ahoj,
zrovna probiha akce v Hypernove za 199,– a myslim taky v Makru za stejnou cenu - za tri baliky.
Radka
Opravdu mají v Hypernově jen za 199,–? To je za Superflex teda levný! Nejsou to náhodou Soft and Dry? Ty bývají za tuhle cenu.
Alenka
opravdu je tam maji, ale musis si koupit tri baliky, kdyz koupis mene, vyjde te na 299
market
Čau holky, tak jsme dneska vyrazili do Hyper. a akce na Super Flex neni, je jenom na Soft and dry. No nicméně jsem je koupila a otestuji, uvidíme.
Ahojky,
v Hypernově mají soft and dry.Byla jsem si na ně.Mám je odzkoušené a jsou super.Super flex jsou od 16.1do 22.1.v akci v Rossmann drogerii za 209,–kč.
Dana
Já jsem superflex tedy v hypernově kupovala za tech 199,– ,mají to i v letáku, možný je, že byly vyprodaný.
Radka
Dano, můžu se zeptat, kde jsi našla, že v Rossmann drog. bude tahle akce, na jejich stránkách to nevidim, možná jsem už slepá ![]()
Beruno,teď na to hledím v jejich letáku.
Sleva 27%,s 289,– na 209,–kč.
Dana
Díky díky, doběhla jsem do baráku, máme tam krabku s letákama a fakt to tam je, no nechápu proč to nemají na jejich stránkách ![]()
Hned tam v týdnu doběhnu ![]()
Dobrý je sledovat akce na www.huggiesclub.cz tam akce vypisujou. Ovšem musim říct, se sem tam nějaká napsaná tam není.
A upozornění k plenám Super Flex 4+ - často bývají v akci jen na ty 2+1zdarma, u těch megapacků moc ne. Obecně mi přijde tato velikost docela nedostatková (ovšem 4 je malá a 5 zsa velká:()
Jo a lepší jsou akce ve větších obchodech - hypermarketech, protože v menších je to hrozně rychle vyprodaný, nebo je to jak kde, maj malý množství (především typu Teta).
GaB
tak to ja taky budu muste vyrazit na nakupy,ale ty soft and dry jsou nic moc, mam je ted,koupila jsem 4 baliky ve sleve a ma je jen pres den na noc davam superflex, ty jsou lepsi.tak hura na nakupy
Ahoj holky, tak jsem otestoval soft and dry a opravdu jsou horší, než SuperFlex, ale nedá se říct, že jsou nějak strašné to ne. Jinak na SuperFlex je akce v Rossmann, ale ne všude mají všechny velikosti, musela jsem lítat, ale ta skoro 100kč za to stojí, aspoň mě ![]()
Ahoj dnes jsem koupila super flexi v albertu to veliké balení za 299,–
Jana