Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já tedy slyšela jen v rádiu, ze v Lidlu za vysvědčení zmrzlina.. Jinak nic. ![]()
@Anonymní píše: Více
Lidl má zmrzlinu; faency fries má akci velké hranolky za cenu malých (dávají za ukázané vysvědčení kupon).
Jinak bych koukna na místní nákupní centra - u nás (není to lokalita zakl.) dávají točenou zmrzlinu.
Edit: právě mi přišel mail od Knihy Dobrovský -20% na cely nákup za ukázané vysvedceni nebo diplom.
Příspěvek upraven 27.06.24 v 18:10
V OC Letňany dávají čokoládu zdarma. Samé jedničky v podmínkách nejsou.
Moje dítě má v plánu obíhat Kofi-Kofi stánky, tam dávají za výzo zdarma nějaké mléčné pitíčko. A v Dobrovském je myslím 20% sleva na knížky.
Světozor Černý Most zmrzlina zdarma, buď jedna točená nebo dvě kopečkové
Co je kde za same jednicky? Syn se letos prekonal a budou
tak ze by distal nějaký bonus ![]()
Sme tedy z Plzně, kdyby mel někdo tip.
@modra_vyletni_lod píše: Více
Možná to chce umět číst ![]()
Ale platí to i o víkendu, nejen v pátek, jako většina ostatních akcí, takže si klidně může udělat výlet ![]()
@celkemspokojena píše: Více
Na druhou stranu kdo chce hledat pas na výlet do Asie…
@Anonymní píše: Více
V DBK Budějovická je Poké tour, mívali zmrzku ve stánku za vysvedceni, a videla jsem slevu 20% v Luxoru po predlozeni vysvedceni 28-30.6.
Bobová dráha Prosek. Není to za samé jedničky, ale dostaneš například za 1 z M ´= 1 jízda, 1- z ČJ = 1 Jízda.
Dneska od rána mi už vyjelo několik reklam, kam všude zítra děti mohou a co dostanou za vysvědčení. Máte nějaké tipy, co všude zítra je?
Pokud to bude lokální, tak mě nejvíce zajímá Praha a Středočeský kraj. Ale klidně sem pište vše, třeba se inspiruje někdo jiný.
Ale mám podmínku, že to nesmí být za samé jedničky. To co mi vyskakuje, je jen za samé jedničky.
Omlouvám se za anonym, nechci šířit vysvědčení svých dětí.