Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dlhé roky nosím len skinny džínsy, v obchodoch je ich už ale menej a aj na ženách vidím že sa nosia hlavne širšie strihy. O módu sa moc nezaujímam, odporúčite nejaký strih ktorý sa dnes nosí, alebo ktorý ste si obľúbili?
Chcem skúsiť niečo nové a nie to čo nosím pár rokov.
Nosí se asi hodně střih wide leg. Ale někde jsem četla, že se Slim džíny zase vrací do kurzu
já mám ráda střih straigh. Dcera si zase kupuje i varianty dole rozšířené. Na tvém místě bych prostě šla do obchodu a zkoušela, v čem se budeš cítit dobře. To je totiž mnohem důležitější než nějaký aktuální módní trend.
Úplný ideál je vybrat si něco, co mi sluší, cítím se v tom pohodlně a hodí se to ke zbytku šatníku. Jestli se to zrovna nosí, není podstatné. Přece nebude člověk nosit něco, co mu nesluší jen proto, že to teď nosí všichni…
Vyzkoušej a kup co ti bude slušet. Nosím různé střihy, úzké, široké, rozšířené.
Musíš se v těch džínách cítit dobře, to je základ.
Já jedině ten střih boot cout, něco wide leg, ale víc ty rozšířené až od kolen dolů, kdo to vymyslel, byl génius ![]()
Tak zalezi na typu postavy. Ted se nosi hodne mum jeans nebo ty zminovane wide leg, ale treba ja v tom vypadam jak krabice, neni to pro kazdeho. Hlavne ty wide leg nejsou ani moc super v zime, fouka pod ne. ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Zvonace je jeste vubec prodavaji? Co mas proti boot cut? Nahodou delaji peknou postavu, kdyz ma nekdo uzsi pas a sirsi boky/ stehna.
@Silverine247 píše: Více
Já mám ve stylu wide leg teplé zimní kalhoty a fakt pod ne nefouká. A jsou mnohem příjemnější než jakékoliv džíny. Ale je fakt, že tento střih není pro každého a musí se to umět kombinovat dál…
@Silverine247 píše: Více
Vždyť zvonáče teď jedou hlavně v legínách
! Nevím, jsou takové neforemné, něco mezi širokými džínami a zvonáčemi…
@silvia84 píše: Více
Hlavně si nekupuj ty baggy džíns, či jak se to píše. Strašák do zelí je oproti tomu král večírků.
@silvia84 píše: Více
Mam rada Wide jeans. Stále nosim i skinny - moje oblíbená kombinace je vysoké kozačky a skinny a nebo ty široké
.