Akné a tea tree oil

80
23.4.15 21:11

Akné a tea tree oil

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli když si dneska namažu pupínek tea tree oilem, tak jestli do zítřka by mohl být pryč :DDD děkuji za odpověd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
23.4.15 21:27

Mi to vzdycky akorat zhorsil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
23.4.15 22:12

Prvotne jsem mela vzdy zhorseni.ale.vytahlo mi to ten kentus. vetsinou jsem mazala vecer (ale mast od justu)do rano byla „cepicka“,propichla jsem jehlickou, vycistila a nechala zhojit.ale neni to zalezitost jednoho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.15 22:39

Tea tree je hodně agresivní, asi bych to nezkoušela, alespoň mě nikdy nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
23.4.15 23:48

Kdysi jsem měla hodně problémy s pletí, takže jsem toho vyzkoušela dost. Doporučuji z vlastní zkušenosti krémík na lokální použití od La Roche Posay - Effaclar A. I., zastaví zhoršení boláčku a rychle vyhojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.4.15 09:15

Pokud jde o co největší viditelnou likvidaci jednoho beďáka, který není velký jako Matterhorn, je nejlepší po koupeli vymáčknout a potřít vatovým tamponkem alpou. Jako fakt. A pro příště si do alpy naložit hřebíček, ten to stahuje úplně i se začervenáním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
26.4.15 18:29
@Katerinka28 píše:
Tea tree je hodně agresivní, asi bych to nezkoušela, alespoň mě nikdy nepomohl.

Souhlasím. Tea Tree je poměrně agresivní. Pupínku se asi nelze zbavit během dne. I když v zahraničí jsou hodně populární Dream Dots (myslím, že je to irský produkt, takže dodání v rámci EU bez cla a DPH), malá recenze https://www.youtube.com/watch?… a objednat lze zde http://www.dreamdotsforspots.com/
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.1.18 15:25

Tea tree plus mejkap

Ahoj ženy, zajimalo by me. jestli muzu tea tree olej namichat s mejkapem a pak.si to dat na plet a jit do práce,? Myslím ze si.jako nepatrny množství kapnu do mejkapu zamicham a natru obličej, co myslíte, m?,dekuju za radu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
5.1.18 15:31

Můžeš, ale nepoužívala bych to každý den. Já si v lékárně kupuji aknecolor a používám pod normální make up nebo si koupím oba odstíny a smíchám je podle tónu mé pleti. Dělá se jen světlý a tmavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.18 20:30

@18TTO krásně napsané :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 13:35

+1 Nonacne - https://nonacne.cz již po měsíci užívání u dospívající dcery viditelné zlepšení akné, roky mám problémy s per. dermatitidou, proto jsem začala užívat i já (poté, co jsem viděla výsledek u dcery) a rovněž já nyní pleť bez defektů

Příspěvek upraven 06.05.26 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
22.8.25 21:00

Ja pouzivam naplasti na akne. Jinak na akne celkove mi pomohlo az nasazeni antiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí