Akné dcera 8 let

878
30.3.15 00:17

akné dcera 8 let

Dceři je 8 let a na tvářích se jí začínají dělat takové malé vystouplé pupínky s bílým středem. Do teď si myje obličej klasicky při sprchování ale asi by to chtělo už nějakou cílenou péči. Poradí někdo přípravky které dát takhle malému dítěti? Nevím zda už je na čase pořídit nějakou kosmetiku na akné aby jí to víc neublížilo než pomohlo. Čím jí to mazat aby jí ty pupínky zmizely? Už je má asi 14 dní a pořád stejné, jsem čekala že jí to postupně praskne jako beďár a pořád nic. Už jsem měla tendenci jí to vymáčknout ale nechce abych na ní sahala a stejně z toho mám strach. Až půjdeme k dr. tak se určitě zeptám ale nechce se mi tam běžet jen s tímhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
30.3.15 00:19

A je to určitě akné? Nejsou to třeba milie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
30.3.15 00:38

To nevím co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
30.3.15 00:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
30.3.15 00:47

Jsem to vyhledala a fakt nějak nevím, nezbývá mi nic jiného než dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
30.3.15 04:22

@cermonca Já bych šla na kožní, pokud to bude akné tak napíše mast vhodnou pro tak malou slečnu. :) Já tam se synem chodím i když je starší. Má s tím dost problémy…nebo spíš měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.15 06:34

@cermonca můj osmileťák už má normálně akné. Dr doporučila pleťovou vodu bez alkoholu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
30.3.15 08:08

Naše osmiletá uz má taky občas pupínek, klasicky červený s bílým středem…brada nebo nos. Za pár dnů je obvykle pryč, takže bych to tipovala u vás na něco jiného než akné. Zajdi na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
30.3.15 08:34

Muze to byt infekce, akne by ukazovalo na predcasnou pubertu a musela by se hledat pricina pres internu/endokrinologii.. urcite ke kozni.

• Citovat
  • Upravit
2242
30.3.15 09:02

Já zírám, že už některým spolužačkám devítiletého synka začínají růst prsa, jsem si všimla, ale akné tak brzy? S tím jsem se ještě nesetkala. Navštívila bych spíš kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí