Jak na akné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
9.5.14 10:22

akné jak na něho

Ahoj holky, prosím Vás o radu, pořád s emi dělá akné, a to je mi už přes 30 let, ale ted se mi to dost zhoršilo, už jsme vyzkoušela vše možné, ted jsem chodila na leaser, který je na to akné, ale přestala jsem chodit, přišlo mi, že to mám ještě víc, nikdy jsme to tolik neměla, jako teď. pak mám od doktorky aknemycin na akné, krém skynoren a pořád s emi to nelepší, používám makeup aknecolor, tak už nevím co používat ještš nebo čím to je, že se mi to dělá. jinak kosmetiku taky používám od doktorky, ale jiná mi doporučila Avene, tak si ji asi pořídím. nemáte někdo ještě nějakou radu, co na to akné? jinak beru ještě kyselinu listovou, plánujeme druhé dítě, tak snad to nedělá nějak zle na to akné, a panthenol na vlasy beru, a to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.5.14 10:27

Já jsem tento problém měla po porodu a nedávno mi jeden lékárník poradil používat kyselé přípravky. Do klasické pleťové vody jsem nalila ocet (tak půl na půl) a účinek jsem viděla už asi po týdnu, z krémů používám Sudocream, který má naše malá na prcku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.5.14 10:33

Akné je více druhů a na každého tedy zabírá něco jiného. :nevim: já tedy netrpim na akné nějak extrémně, ale dost mi pomáhá sudokrem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.5.14 10:35

@monicák Ahoj tak mě trochu pomohla kosmetika RYOR jinak bych taky potřebovala něco opravdu zaručeného, připadám si jak puberťák :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.5.14 10:45

Ahoj, akné můžeš mít i hormonálního původu a tam žádná mastička nebo ATB moc nepomůžou…
Na velmi těžkou formu se používají léčiva na bázi megadávek vitamínu A - dojde k přestavbě mazových žláz, mezi nežádoucí účinky patří přesušení a olupování kůže a hlavně! jsou teratogennní - způsobují poškození plodu.
Při této léčbě podepisuješ i papír, že neotěhotníš.
Jinak jsou to drahé preparáty a většinou je schvaluje revizní lékař, ale fakt to má super výsledky.
Třeba by stačilo, kdyby ti dr udělala hormonální profil, aby se zjistilo, proč se ti akné zhoršilo :)
ATB přece nemůžeš používat donekonečna.
Držím palce, vím, že to umí pořádně potrápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.5.14 10:46

Holky, jako, že si ten sudokrém dáváte na celý obličej? nebo jen na to akné? normálně sudokrém pro děti na prcku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.5.14 10:47

Fakt ocet? to teda čučím, tak to zkusím, díky holky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.5.14 10:50

Malaga no právě, taky jsme si říkala, že ATB nemůžu používat donekonečna, že to chce zjistit, čím se to pořád tvoří, zjistit příčinu a tu mi nikdo nezjišťuje, a prosím tě, ten hormonální profil, který doktor mi ho udělá? jako gynekolog? a co to obnáší atd,? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.5.14 10:59

Na celý obličej určitě ne. Sudokrem vysušuje pokožku. Nejlepší je to zastihnout včas a když cítím, že se někde něco tvoří, máznu. Čím dříve to podchytim, tím lépe to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.5.14 11:45

@monicák ahoj, nevím, jestli jsi brala před plánováním mimča HA, z toho bys mohla vypozorovat, jak jsi na tom :) s těmi hormony
jinak ti na gyndě vezmou krev, zjistí, jak jsi na tom s androgenama a estrogenama a podle toho ti může dr nasadit hormonální léčbu, což může spočívat v HA, což je ted ale asi nežádoucí…
tak uvidíš sama co a jak, třeba to hormonama není a budeš se muset pídit dál, co je příčinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.5.14 12:05

Děkuji moc za radu, brala jsem před plánováním mimča HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.5.14 12:06

@monicák a i přesto se akné horšilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.5.14 14:46

Za sebe doporučuji - čím méně přípravku používáš tím lépe (tj. na co čistící mléko + gel?) a lokálně je dobrá alpa :) používám ji jako desinfekci (když si nějaký bílý vymáčknu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
9.5.14 16:05

Mne hoodne pomohla kosmetika clinique akne rada.jsou to 3 kroky +pak vodicka primo na bedar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.7.14 23:59

Výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie