Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, už jsem ze svého obličeje fakt nešťastná. Je mi 23 a mám obličej horší než v pubertě. Zkusila jsem asi všechny přípravky co v drogérce maj, byla jsem na gyndě a nemám žádný problém. Jím celkem zdravě, čokoládu nejím. Mám ho poslední tři měsíce a nic se za poslední dobu nezměnilo, žádný krémy jsem neměnila a poctivě si pleť čistím… Jednou jsem slyšela, že si někdo nějak ten obličej napařuje, aby si čistil póry, ale nepamatuju si postup. Nevíte o tom něco? Máte někdo nějaký tip jak se toho zbavit?
Ahoj holky,
Mám taky problém s pletí nikdy jsem ještě nezažila, kdybych neměla pleť bez akné, nebo aspoň boláčků. Šla jsem ke kosmetičce, která pracovala s Mary Kay, a docela mi od nich pomohla vazelina, ale jelikož to bylo pro mě finančně náročné zkusila jsem konopnou mast s levandulí a propolisem a je to úplně to stejné. Vždy když si to nanesu na obličej, tak červené okolí u pupínků hned mizí a uklidní se. Ráno se umyju čistícím krémem od Mary a hned si to namažu konopnou mastí a zase až večer zrovu očistím a pak na noc taky konopná mast. Akorát u mě je to trochu jiné, protože mám suchou pleť, ale akné mám jako kdybych měla mastnou - sama to nechápu. ![]()
Ale tak jak je to teď mi to opravdu pomáhá sice pomalinku, ale po dvou dnech používání vidím výsledky. ![]()