Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Základ je fakt dobrá žiletka, pěna na holení. A nebo zkusit treba nejaky strojek.
Já mám taky silné tvrdé chloupky a proto se vždy pořádně "napařím " teplou vodou a holit zásadně ostrou žiletkou ( mám strojek, do kterého se nasazuje žiletka ). Pěnu nepoužívám, jen mýdlo. Po holení bych zkusila na ta problematická místa nanést slabou vrstvou Sudocremu nebo Bepantenu ![]()
Určitě to pomůže ![]()
První umýt celé tělo, od hlavy k patě a pak až naposledy se holit - podpaží, nohy a pak pulina ![]()
@Grety koukala jsem se, ale mám obyčejné pupínky po holeni. Jakoby jebáky
. Ale dekuji za pomoc
@Anonymní píše: Více
Taky se mi to dělalo a popravdě nepomohlo nic a zmírnilo se to tak nějak s věkem… stejně jako se mi s věkem zlepšilo akné na obličeji.
Mně nepomohlo nic než prostě neholit do hladka…protože takhle neustále trpět nechci, to za to fakt nestojí
A máte nápad na nějaký dobrý strojek, prosím? Dekuji. Taky uz tak nechci trpět.
Mně nejvíc pomohlo začit chodit na depilaci cukrovou pastou nebo voskem, chloupky se dost zjemnily a nezarůstá nic… žádné podráždění. Sice už po 10 dnech cca nějaký chloupky mám, ale je jích tak málo a jsou tak jemný, že mi to vůbec nevadí. Jinak chodím co 3 týdny.
@AdamMoudrý píše: Více
To sama zvládne dost blbě… 😂 a na pupínky to asi nepomůže 🙈
Partner ti ji musí ihned po holení celou olízat a bude to ok.
Ahoj holky
,
. Nevim jak dál.. Mazala jsem dětským olejem, po holeni dále krémem po holeni z Dm, nebo jsem zkoušela konopný olej. Taky z dm. Je to hrozne. Co mam prosim dělat a jak se pupínku zbavit? 
Prosim vás, co používáte po holeni intimních partii? Ja mam velmi tvrdé, tmavé chlupy a snažím se dodržovat všechno pro to, abych nemela pupínky. Ale pořád mi zarůstají chlupy a dělají se mi boláky. Ted mam třeba jeden na velkém pysku. Zase. Stydím se i před partnerem
Dekuji moc