Ako zamrazit pirohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24603
1.9.11 13:45

ako zamrazit pirohy

holky púrosim vas…
dneska sem si nadelala hodne piroh a az som ich navarila tak ma napadlo jestli s amozu aj zmrazit :nevim:
jem ich sama , mojemu nechutnaji,alae mam jich tolik ze sama je dbes ani zitra urcite nesnim…
tak ma napadlo jestli sa mozu dat zmrazit aj uvarene pirohy…
plnka je zo zemiakov a bryyndze.....
dekuji za kazdu dobru radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.9.11 14:41

Zalezi od toho, ake ich robis. My z rezancoveho cesta, vlastne haluskoveho, nedavame tam vajicko a pokial nie su plnene zemiakmi, tak by som sa nebala. Kedze pirohy od druheho dna su najlepsie pripecene, tak by som ich po rozmrazeni hodila na panvicku a urobila docervena … jejda, ja asi zacnem slintat a to som ich mala pred dvoma tyzdnami u mamy. Ale na pripekanie nezvysili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.9.11 15:21
Bábi Zlopočasná píše:
Zalezi od toho, ake ich robis. My z rezancoveho cesta, vlastne haluskoveho, nedavame tam vajicko a pokial nie su plnene zemiakmi, tak by som sa nebala. Kedze pirohy od druheho dna su najlepsie pripecene, tak by som ich po rozmrazeni hodila na panvicku a urobila docervena … jejda, ja asi zacnem slintat a to som ich mala pred dvoma tyzdnami u mamy. Ale na pripekanie nezvysili :think:

no delala sem ich z hrubej muky aj s vajaickom a plnila zemakmi s bryndzou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.11 15:43

Fakt netusim co urobia zemiaky v mrazaku. V miminej kasicke ked sa poriadne prehriala a rozmiesala boli jedle, v gulasi sposobili zemiakove kocky ze som to cele vyhodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.9.11 16:00
Bábi Zlopočasná píše:
Fakt netusim co urobia zemiaky v mrazaku. V miminej kasicke ked sa poriadne prehriala a rozmiesala boli jedle, v gulasi sposobili zemiakove kocky ze som to cele vyhodila :nevim:

no kdyz su tie zemaky na kasu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.11 16:20

Mozno to pojde, zvlast ked by si pirohy potom opekala na masle. Lenze neviem ake budu opecene, ked boli z hrubej muky s vajickom. My ich robime z polohrubej a len na vode, aby bolo makke cesto :nevim:
Tu mimini kasicku som rozmiesala, v pirohu to asi nepojde.
Ale keby si ich mala vyhodit, tak skus zmrazit, mozno ich po rozmrazeni nevyhodis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný