Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
holky púrosim vas…
dneska sem si nadelala hodne piroh a az som ich navarila tak ma napadlo jestli s amozu aj zmrazit ![]()
jem ich sama , mojemu nechutnaji,alae mam jich tolik ze sama je dbes ani zitra urcite nesnim…
tak ma napadlo jestli sa mozu dat zmrazit aj uvarene pirohy…
plnka je zo zemiakov a bryyndze.....
dekuji za kazdu dobru radu ![]()
Zalezi od toho, ake ich robis. My z rezancoveho cesta, vlastne haluskoveho, nedavame tam vajicko a pokial nie su plnene zemiakmi, tak by som sa nebala. Kedze pirohy od druheho dna su najlepsie pripecene, tak by som ich po rozmrazeni hodila na panvicku a urobila docervena … jejda, ja asi zacnem slintat a to som ich mala pred dvoma tyzdnami u mamy. Ale na pripekanie nezvysili ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Zalezi od toho, ake ich robis. My z rezancoveho cesta, vlastne haluskoveho, nedavame tam vajicko a pokial nie su plnene zemiakmi, tak by som sa nebala. Kedze pirohy od druheho dna su najlepsie pripecene, tak by som ich po rozmrazeni hodila na panvicku a urobila docervena … jejda, ja asi zacnem slintat a to som ich mala pred dvoma tyzdnami u mamy. Ale na pripekanie nezvysili
no delala sem ich z hrubej muky aj s vajaickom a plnila zemakmi s bryndzou…
Fakt netusim co urobia zemiaky v mrazaku. V miminej kasicke ked sa poriadne prehriala a rozmiesala boli jedle, v gulasi sposobili zemiakove kocky ze som to cele vyhodila ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Fakt netusim co urobia zemiaky v mrazaku. V miminej kasicke ked sa poriadne prehriala a rozmiesala boli jedle, v gulasi sposobili zemiakove kocky ze som to cele vyhodila
no kdyz su tie zemaky na kasu????
Mozno to pojde, zvlast ked by si pirohy potom opekala na masle. Lenze neviem ake budu opecene, ked boli z hrubej muky s vajickom. My ich robime z polohrubej a len na vode, aby bolo makke cesto ![]()
Tu mimini kasicku som rozmiesala, v pirohu to asi nepojde.
Ale keby si ich mala vyhodit, tak skus zmrazit, mozno ich po rozmrazeni nevyhodis ![]()