Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Hanča1234 píše: Více
Bavili jsme se o tom jen tak, ze o tom psali v tisku a ze by ho to mozna zajimalo. Nic vic
@Anonymní píše: Více
Takhle, jestli to chce tak mu v tom nezabranis, ale je blbé že to udělal za tvými zády.
Asi bude chyba někde. Neumím, si představit že by mi to chlap neřekl.
Na druhou stranu, přítel má taky děti ve střídavé péči a kdyby odjel, tak se o ně postarám samozřejmě.
Příspěvek upraven 01.05.26 v 22:31
Absolvovat jakýkoliv kurz/výcvik pro ovládání zbraní a schopnosti se bránit je dobrá myšlenka, ale ne v podání těchto zápisů do aktivních záloh, kdy vás potom takoví knedlíci, jako je Lipavský, který je schopný si zcela vážně nasadit helmu obráceně a nechat se tak fotit do médií, může v případě vlastního uvážení nechat poslat do mlýnku na maso. Třeba jen proto, že se k tomu tím upíšete a tito tragédi, kteří budou vždy dostatečně daleko v bezpečí od frontové linie, se rozhodnou si někde „zaválčit“. Samozřejmě ne osobně, ale naposílat tam za sebe jiné.
@Hanča1234 píše: Více
Probirali jsme tehdy, ze by nebylo asi lehke absolvovat ten vycvik kvuli jeho praci. A tim to skoncilo. Tak on tvrdi, ze mi to prece rika ted. A ze neni treba jeste jiste, ze projde zdravotni prohlidkou. Uz je 40+ a ma i nejake zdravotni obtize.
Oni ho rádi uznají i nějakými potížemi. Potřebují duše, co se jim upíší, že v případě vyhlášení pohotovosti budou muset naskákat do aut a vyrazit do první linie.
Upsat se v podstatě k možnému nevolnictví výměnou za výcvik? Děkuji pěkně za nabídku, ale ne. To si raději takový výcvik zaplatím, pokud ho budu chtít.
@rmot píše: Více
No, zkousim pochopit jeho motivaci. Asi si mysli, ze v pripade ohrozeni nekdo musi tu vlast branit..a ze by mel prilozit ruku k dilu. Neco jako obcanska povinnost?
Na to se nepotřebuješ upsat k tomu, že budeš skákat, jak tajtrdlíci ze štábu, kteří na tu frontu v životě ani nepáchnou, budou pískat. Všimla sis, jak si hlavouni jako první při návrhu na dobrovolné odvody zajistili, aby se to netýkalo jich a jejich rodin?
@rmot píše: Více
Zvláštní, že zmiňuješ zrovna Lipavského. Přitom celý zbytek tvého komentáře by spíš seděl na Putina. Lipavský nikdy nikoho nikam neposílal ani si nešel zaválčit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, dnes me muz zaskocil, kdyz mi oznamil, ze se prihlasil do aktivni zalohy. Jiz absolvoval vstupni pohovor a ceka ho zdravotni prohlidka. Vim, ze jsme se doma o tom tematu asi pred rokem neurcite bavili, presto me zamrzelo, ze mi o svych planech nerekl. Starame se spolu o jeho deti ve stridavce. Znate nekoho, kdo se prihlasil do aktivni zalohy? Co vy samy/sami, sli byste do toho?
https://doarmady.mo.gov.cz/…jak-v-zaloze