Aktovka Pixie Crew - máte zkušenost?

58
24.9.19 09:33

Aktovka Pixie Crew - máte zkušenost?

Ahoj, nemáte či neznáte prosím někdo aktovku Pixie Crew? Našla jsem ji pouze na eshopu. Zajímalo by mne, jak je kvalitní, jak se dětem pracuje se zipem na hlavní kapse a především jestli ty pixely opravdu drží a neopadají při prvním nárazu tašky do lavice… :-)
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16209
24.9.19 09:55

Aha, tak tohle od začátku září nacházím před barákem :mrgreen: Bydlíme hned vedle školy a nad družinou, takže kolem našeho domu chodí všechny děti z družiny, a tyhle gumový čudlíky vídám na chodníku (odhadem tak 10-20 už jsem jich od začátku září potkala). Takže za mě ne, je to jen další zbytečné odvádění pozornosti od učení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
24.9.19 13:17

Meli jsme penal ( vydrzel rok ) a penezenku, tasku jsem odmitla koupit. Syn jezdi do skoly 2 zastavky MHD, po prvni ceste by vetsina pixelu byla na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.9.19 14:40

Dobrý den,
nabízím zdarma zapůjčení školní aktovky na jeden měsíc, aby jste mohla sama posoudit, zda pixely opadávají či nikoliv. Napište mi, prosím Vaši adresu a kontakt, kam můžeme aktovku poslat.
Pokud Vás test nepřesvědčí, zdarma ji převezmeme zpátky.
Milan Gába, majitel PIXIE CREW

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.9.19 17:50

@MilanGaba
Mockrát děkuji za nabídku, v tuto chvíli přemýšlím o nákupu aktovky k příležitosti 6tých narozenin budoucí školačky. Tím pádem bychom nemohli vyzkoušet v opravdovém školním provozu :-) Proto jsem se touto diskusí snažila získat informace od rodičů s praktickou zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí