Aku vrtačka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Aku vrtacka
Ahoj
holky (nebo i chlapy) potřebovala bych poradit s Akú vrtackou..která je nejlepší
chci udělat na Vánoce radost a tak jdu za vama pro recenze
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
akusroubovaky.heureka.cz/extol-402319/
Neni nejlepsi, ale je cenove dostupna a pritel je moc spokojeny. Vyhodou je nahradni bateria. Kupovala jsem loni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anne20 Makita- dávala jsem manželovi k narozeninám. Ale vyšpízla jsem, kterou bych chtěl a dle toho kupovala, sama bych netušila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel nedá dopustit na Makitu - dělají s nima i v práci (vnitřní stavby). Ještě máme Hitachi, s tou se dela dobře mně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anne20 Tak já mám pod stromeček taky Makitu-bude to jenom na domácí občasné použití, takže to není profi řada, je s příklepem, 18V…nemám vyzkoušeno, ale podle recenzí super…a je skoro vyprodaná, volala jsem do MAkity a prý nestíhají vyrábět, že jde hodně na odbyt…tak nsad bude dobrá…jo tza necelé 3tisíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makysu píše:
Přítel nedá dopustit na Makitu - dělají s nima i v práci (vnitřní stavby). Ještě máme Hitachi, s tou se dela dobře mně.
Já taky hlasuju pro Makitu a Metabo. Japonci mají spoustu drobných vychytávek, co se týká pohodlného držení atd.
Jinak k vrtačkám BOSCH - je potřeba si uvědomit, že mají dvě různé řady, hobby a profi. Ta profi vydrží daleko větší namáhání. To stejné je u Black and Decker - jejich profi řada se dřív myslím prodávala pod značkou ELU, dnešní označení nevím (nepoužívám).
Já mám teda tři různé vrtačky NAREX (holt zpátečník
), z toho jednu aku. Sice trochu těžká, ale celkově nezmar. Mám ji už dvanáct let a myslím, že ještě tak deset vydrží; má i příklep pro vrtání do zdi (ASV 12 BE).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám už 5 roky Hitachi a vůbec ji nešetřím. Naprostá spokojenost. Doporučuji vybrat něco s dvěma baterkami a doporučuji 18V.
Pokud by s tím dělal jen nějaké drobné šroubování, nebo vrtání pár direk do dřeva, tak klidně i něco menšího = lehčího, třeba od DeWalt. DeWalt dostal můj malý syn k Vánocům a naprostá spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit