Aku vrtačka

717
8.12.14 23:12

Aku vrtacka

Ahoj :-) holky (nebo i chlapy) potřebovala bych poradit s Akú vrtackou..která je nejlepší :-) chci udělat na Vánoce radost a tak jdu za vama pro recenze ;-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
509
8.12.14 23:29

akusroubovaky.heureka.cz/extol-402319/

Neni nejlepsi, ale je cenove dostupna a pritel je moc spokojeny. Vyhodou je nahradni bateria. Kupovala jsem loni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
8.12.14 23:51

@Anne20
Bosh :think:
(tu mám letos pro manžela) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
8.12.14 23:57

@Anne20 Makita- dávala jsem manželovi k narozeninám. Ale vyšpízla jsem, kterou bych chtěl a dle toho kupovala, sama bych netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.12.14 00:38

Přítel nedá dopustit na Makitu - dělají s nima i v práci (vnitřní stavby). Ještě máme Hitachi, s tou se dela dobře mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
9.12.14 07:16

@Anne20 Tak já mám pod stromeček taky Makitu-bude to jenom na domácí občasné použití, takže to není profi řada, je s příklepem, 18V…nemám vyzkoušeno, ale podle recenzí super…a je skoro vyprodaná, volala jsem do MAkity a prý nestíhají vyrábět, že jde hodně na odbyt…tak nsad bude dobrá…jo tza necelé 3tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.12.14 09:01
@Makysu píše:
Přítel nedá dopustit na Makitu - dělají s nima i v práci (vnitřní stavby). Ještě máme Hitachi, s tou se dela dobře mně.

Já taky hlasuju pro Makitu a Metabo. Japonci mají spoustu drobných vychytávek, co se týká pohodlného držení atd.
Jinak k vrtačkám BOSCH - je potřeba si uvědomit, že mají dvě různé řady, hobby a profi. Ta profi vydrží daleko větší namáhání. To stejné je u Black and Decker - jejich profi řada se dřív myslím prodávala pod značkou ELU, dnešní označení nevím (nepoužívám).
Já mám teda tři různé vrtačky NAREX (holt zpátečník :lol: ), z toho jednu aku. Sice trochu těžká, ale celkově nezmar. Mám ji už dvanáct let a myslím, že ještě tak deset vydrží; má i příklep pro vrtání do zdi (ASV 12 BE).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
9.12.14 09:57

Moc vám všem děkuji za typy :-) Takže Makita :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
3.11.21 08:21

Já mám už 5 roky Hitachi a vůbec ji nešetřím. Naprostá spokojenost. Doporučuji vybrat něco s dvěma baterkami a doporučuji 18V.
Pokud by s tím dělal jen nějaké drobné šroubování, nebo vrtání pár direk do dřeva, tak klidně i něco menšího = lehčího, třeba od DeWalt. DeWalt dostal můj malý syn k Vánocům a naprostá spokojenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí