Jaký kapslový kávovar?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký kapslový kávovar
Holky, prosím, mám za úkol vybrat nějaký kávovar na kapsle.. otázka zní, jaký? ceny jsou různé, jaký je mezi nimi rozdíl? má nějaká značka chutnější kapsle? další rady a tipy?
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejlepší je vyzkoušet, za mě jednoznačně vede Nespresso, pak Dolce Gusto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží kolik do toho chceš vrazit. My máme Dolce Gusto Melody a nestěžuji si. Cenově vyšel hezky a výběr z kapslí je veliký
Hlasuji pro ten..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me zadny. Raději pakovy. Muzes zvolit kávu jakou chces a nejsi omezena kapslemi jedné značky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky záleží jaký typ kafe uprednostnujes, jestli kvalitnější presso…šla bych do nesspresa, pokud tam chceš dělat čokolády, různé ochucene kávy atd. Je asi nejlepším výběrem dolce gusto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme tassimo a jsem spokojená… ale u nás nefrčí jen presso, ale spíš různé latte, čokolády atd takže nám to vyhovuje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame dolce gusto ale za ty kapsle se nedoplatis.. uz nikdy vice..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jiline
Mě teda nepřijde
dají se koupit solidně, káva vyjde na necelých 7 kč. Případně ty mléčné na 14…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já miluju svůj tassimo
Jen škoda, že nedělají kapsle z kávy bez kofeinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenek píše:
Za me zadny. Raději pakovy. Muzes zvolit kávu jakou chces a nejsi omezena kapslemi jedné značky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka Já dělala léta překapávanou kávu a s tassimem se to nedá srovnat, ta chuť je lepší, jemnější a nadýchaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určo né od Tchiba, sice mají docela velký výběr kapslí, ale ty neseženeš v každém obchodě. Mléčné pěny si musíš dělat sama a na to jsem levá. ![]()
Ale kdyby někdo chtěl za levno prodám a je pěkně červený.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
@jiline
Mě teda nepřijdedají se koupit solidně, káva vyjde na necelých 7 kč. Případně ty mléčné na 14…
Tak ja se s pakovym kavovarem a tedy zrnkovou kávou dostanu Max na 6 kc a to už kupuju drahé illy nebo v oxalisu ochucenou kávu. 14 mi prijde strašně moc. My berem tak ze na s vyhazi tak na 4 4,5 porce
Příspěvek upraven 08.12.14 v 11:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, o cenu až tak nějde, tak nějak normálně a předpokládám, že kapsolvač za 20 litrů asi ani není
a určit ne jen presso, ale i různý latté a čokošky a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit