Aku vysavač z lidlu - zkušenosti

214
7.2.19 12:00

Je úplně k ničemu. Taky mě zlákala cena, říkala jsem si že na tvrdé podlahy bude stačit. No nestačí, nemá žádný tah, špatný „přítlak“ půlku toho na podlaze nechá, no děs. Použití na koberci je naprosto zbytečné. Mini zásobník na prach. A cokoli většího než 5mm drobek nepozře :roll: No jsem naštvaná ještě teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
7.2.19 12:12

@prokopa děkuji za reakci :) tak já se raději poohlídnu po jiném :lol: :lol: u nás doma máme dlouhý vlas, koberec jako mech, tak si asi budu muset připlatit :mrgreen: děkuji, málem jsem si ho objednala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22804
7.2.19 12:26

My měli Electrolux Ergo Rapido a na tvrdý povrchy byl super - než se ovšem opotřebovala baterka, což se stalo svinsky brzo (ani ne po roce, bohužel jsme se k reklamaci odhodlali až po cca roce a půl, kdy už to s ním vážně nešlo - a dozvěděli se, že právě na baterku se vztahuje jen roční záruka :cert: ). Na koberce bych aku vysavač nepořizovala vůbec, podle mě nemůže mít takovej tah, aby to bylo k něčemu. Na tvrdý povrchy bych ho brala hned - jen kdybych si byla jistá, že vydrží nějakou rozumnou dobu, třeba tři roky aspoň. Což ale je asi sci-fi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.2.19 12:30

Zkušenost nemám ale pořídili jsme dyson a je to pecka! To co sebere jak z podlahy, tak z koberců nemá konkurenci, na chlupy taky bezvadný. Z koberců dokáže vytáhnout takovýho mikro prachu, neuvěřitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí