Akutní zánět močových cest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5732
5.8.11 19:13

Jé tak z těmi kusy neporadím,to jsem nikdy neměla..Ty atb co ti dali jsou účinný,brzo budeš mít klid :wink: Já teď měla hodně silnej zánět a dostala jsem Atb na 16 dní :roll: :roll:
Je fak,že každýmu pomůže něco jinýho..Na mě třeba Urinal apod. nepůsobí vůbec,ale zkusím to brát jako prevenci a uvidím,zdali to bude mít nějakej efekt,protože tohle je fakt utrpení…Ať je ti brzo líp :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
5.8.11 19:22

já došla k doktorovi a on nechtěl ani moč, tak jsem se ho ptala, zda ji nechce, musela jsem jít na záchod … tak nakonec prý jo :cert:
No a prý dostanete injekci, léky a tím to skončilo, přesně tak jak to píšu. byla jsem v šoku. Ještě nemohl najít žádné léky ve skříni. No a vysvětloval mi, jak mám jíst léky, a jak jsem moc neslyšela, tak jsem se ho ptala znovu, a skoro mi nadal.
O miminko se snažíme už moc dlouho, to by mě strašně mrzelo. Já byla včera v posilovně, tak snad jsem se nepřetáhla a nepřišla o mimi … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
5.8.11 20:50

No počkej, kusy krve? To mi teda k zánětu močáku moc nesedí, rep. nikdy jsem nezažila, ani neslyšela. Jako čurat krev jo, ale prostě jasná červená tekutina místo moči, ne žádné kusy a krev jasně z močové trubice, ne odnikud jinud. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
6.8.11 07:24

tak je mi líp, jen mi vrtají ty kusy krve…
Jinak děkuji všem za pomoc, myslíte že můžu jet příští víkend do termálů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
7.8.11 08:43

holky myslíte že mám ty antibiotika dobrat celé? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.8.11 12:08
Linda1 píše:
holky myslíte že mám ty antibiotika dobrat celé? :roll:

Určitě, hlavně léčbu nezkracuj! Pokud ti je už teď líp, příští týden bych jela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
10.8.11 14:47

a kdy můžu cvičit? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.8.11 16:09
Linda1 píše:
a kdy můžu cvičit? :huban:

S cvičením bych počkala týden po dobrání ATB :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.8.11 19:09
Linda1 píše:
já došla k doktorovi a on nechtěl ani moč, tak jsem se ho ptala, zda ji nechce, musela jsem jít na záchod … tak nakonec prý jo :cert:
No a prý dostanete injekci, léky a tím to skončilo, přesně tak jak to píšu. byla jsem v šoku. Ještě nemohl najít žádné léky ve skříni. No a vysvětloval mi, jak mám jíst léky, a jak jsem moc neslyšela, tak jsem se ho ptala znovu, a skoro mi nadal.
O miminko se snažíme už moc dlouho, to by mě strašně mrzelo. Já byla včera v posilovně, tak snad jsem se nepřetáhla a nepřišla o mimi … :roll:

Chudak… to sa mi stavalo stale, na pohotovosti prijemni jak osina vzadku, system „co ma vyrusujes?“ test moci vacsinou tiez neriesili a ked som im vravela, ze som uz brala vsetky atb a bojim sa, ze uz na ne budem rezistentna, pozerali na mna jak na debila. Aj preto mam v chladnicke pripraveny ten citrovital a jednu flasku lichorerisnice pre pripad nudze. Bohuzial mi volnopredajne tabletky na zanet mocaku nezaberali ani trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.1.14 16:34

Holky nemela jste nektera zanet mocovych cest tedka nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
27.1.14 16:41

Mám pravidelně jednou do roka, právě se odhodlávám k lékaři :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.1.14 16:52

@vykyna a kupujes si k tomu neco treba jako brusinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
27.1.14 16:54

Měla jsem a rozehnala jsem ho brusinkami a čajem. Zvládla jsem to doma v pohodě. Jako malá jsem si užívala víc. několikrát jsem skončila i v nemocnici.
A taky se zeptám - nevíte jestli se dají v lékárně normálně koupit testovací proužky na bílkovinu v moči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.1.14 16:56

@Akras2 myslim ze jo ze se daji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
27.1.14 16:57

@Akras2 Ano dají, ale většinou jsou na objednávku a ještě ti lékarnice nabídne, co všechno bys z těch papírků chtěla vyčíst, takže jsou papírky i na krev v moči, pH, glukózu, atd… taky často trpím na záněty (teda jednou v roce) a někdy se testnu doma sama, když mě třeba nápadně pobolívají ledviny :-)

EDIT: značka těch mých papírků na moč je Hexa Phan (50ks, cca 180Kč), tak se zkus zeptat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex