Bolest při styku, výtok - mykóza?

Anonymní
2.8.11 16:37

Mykóza?

Mám nějaký problém, ale nic mě nesvědí ani nepálí, jen mám vodnatý lehce bílý výtok a při pohl. styku mě to děsně bolí, jakoby vše bylo citlivý..fakt se to nedá vyydržet. Bolí to, jakoby tam někdo řezal nožem, ale přitom nic není červené ani napuchlé. Byla jsem s tím u Dr. poslední měsíc 2krát. Jednou jsem se objednala, že to je akutní..vzala mě druhý den. Jen mi řekla, že to žádný zánět není, jen trochu čevené a asi mykóza. Dala mi jenamazol na 3 dny. V pořádku..5 dní to bylo OK a nic mě nebolelo. Pak se to vrátilo a já opět volala, že mám to samý. Měla jsem se objednat na prevenci, ale bohužel mi ji nemůže udělat, že prý by to zkreslilo výsledky. Přišla jsem, koukla dovnitř a říká, že to bude mykóza, jako předtím. Chtěla jsem nějaký stěry, abych si byla jistá, co tam opravdu je. No nic, dala mi antibiotickou mast na 6 dní…ale nic se nezlepšilo! Jsem objednaná za 3 týdny na prevenci, ale pochybuju, že mi ji udělá. Měla jsem jít na prevenci už v květnu :(

Kdybych přece měla mykózu, tak to bude svědit nebo pálit ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
2.8.11 17:04

no hlavne ti uz davno mela udelat stery… hmmm… ja bych jela na pohotovost do nejake vetsi nemocnice / porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.11 17:34

Já jsem ty stěry podruhé chtěla, ale neudělala mi je. Jne se koukla dovnitř. Že prý, kdybych něco měla, streptokoka nebo jinou mrchu, že by to tam vevnitř vypadalo jinak.

Právěže před 2 lety jsem šla na prevenci (tehdá u jiné Dr.) a pak jsem si měla volat na výsledky. Našli tam stretokoka a 2 druhy candidy, přitom jsem vůbec neměla žádné příznaky! Nic mě nebolelo, nesvědilo ani nepálilo.

:think: :think: Sakra já nevydržím čekat 3 týdny a dřív mě beztak nevezme. Do nemocnice se mi moc nechce, protože už to vidím jak mi budou nadávat, že tam jedu s takovou blbostí. :cry:

• Citovat
  • Upravit
16986
2.8.11 17:59

muze ti byt u zadku jak ti budou nadavat, kdyz jde o tvoje zdravi. Prave bych sla v odpolednich hodinach, ze jdes po praci a tva doktorka uz neordinuje a ty plasis kvuli predchozi anamneze. zapltais si za tu pohotovost, tak nemaj co mektat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.11 18:06
AniNevim píše:
muze ti byt u zadku jak ti budou nadavat, kdyz jde o tvoje zdravi. Prave bych sla v odpolednich hodinach, ze jdes po praci a tva doktorka uz neordinuje a ty plasis kvuli predchozi anamneze. zapltais si za tu pohotovost, tak nemaj co mektat.

Uvidím. Právě jednou jsem byla s okem. Myslela jsem si, že tam mám něco píchnutýho, fakt nešlo ani mrkat. A hned na dveřích bylo, že člověka na pohotovosti (se zaplaceným poplatkem) ošetří jen v ohrožení života. Ten doktor mě tak seřval, že jsem tam začala brečet..no ostuda. Stejně nic nezjistil, protože byl starej a naštvanej a na to oko se podíval na 3 vteřiny. Sem si myslela, že když jsem sakra v nemocnici, že se mi tam podívají aspoň lupou, aby viděli, jestli na rohoce je nějaká rána nebo ne ( nosím kontaktní čočky a jedna se mi v oku roztrhla a pak mě to oko strašně škrábalo - tam je právě nebezpečí říznutí do oka).
Od té doby jsem na pohotovost nešla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 18:11

Zakladatelko,tak bud´zakládáš diskusi proto,že potřebuješ radu a jak z toho ven,nebo diskusi o výmluvách.
Souhlasím,pokud máš takovou dr,taky bych jela do nemocnice,ale ne na pohotovost,ale normálně v prac. době a řekla na polnou pusu,že nesouhlasím s postupem své dr.a že žádám o vyšetření,nebo změn doktorku,ta nová ti musí udělat vstupní prohlídku a při té se dozvíš,jak na tom jsi. Víc ti asi těžko tady poradí,nikdo z nás ti ttam nevidí a není lékař,aby házel tady od complu rady,co to asi je a jak na to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 18:47

Mě spíš zajímalo, jestli nutně musí být při mykóze i to svědění a pálení, co jsou příznaky a ty já nemám. Chtěla jsem vědět, jestli to tak někdo třeba měl jak já a fakt to byla mykóza. Mám tu canesten tablety.
Doktorku měnit nemůžu, změnila jsem jí před půl rokem. Někdo mi řekl, že musím počkat nějakou dobu až zase budu moct přejít k někomu jinýmu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 19:19

tak za prvé: jestli máš problém,nesexuj. To se při obtížích NEMÁ
za druhé: nejdřív pořádně dober léky ,nějaký den počkej,než se všechno pořádně dohojí a pak zkus a uvidíš. Když to bude stejné , tak tam problém je,když ne,tak jsi vyléčená.
Při mykoze tě opravdu všechno pálí a svědí ,může ti být nepříjemné močení a nyvíc z tebe jde hustý výtok různého zbarvení a zápachu. To podle druhu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 19:32

Však už nesexuju. I když mi dala ten antibiot. krém na 6 dní sme nic nedělali…ale vrátilo se to. On problém nemá a ptala jsem se doktorky, jestli mu nemám koupit taky krém..nějaký clotrimazol. Říkala, že chlapi mají mykózu ojediněle a navíc, když nemá problém, že nepotřebuje. Uvidím, zkusím ještě ty tablety na 6 dní. :think:

Při močení mi to nic nedělá a výtok nemám skoro žádný, jen jako voda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 20:33

:think: aa neměla jsi zavádět tablety dovnitř a mazat mastí zvenku? To je obvyklý postup 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 21:02
Anonymní píše: :think: aa neměla jsi zavádět tablety dovnitř a mazat mastí zvenku? To je obvyklý postup 8-o

Asi jsem to blbě napsala. Doktorka mi dala na 6 dní antibiot. krém, co se dává i dovniř a ven. Já jsem jí o těch canesten tabletách řekla, protže jsem použila asi 3 na noc, ještě než jsem šla na prohlídku a řekla mi, že to je dobře, že sem to nenechala jen tak. Právě ten krém je na recept a už ho nemám. Tak ještě dokoupím ty canesten tablety abych jich měla 6 nocí po sobě a ven budu dávat jenamazol co mi dala ještě předtím a zbyl mi.
Fakt jsem to tak nikdy neměla. To je poprvé v životě. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí