Bolest nohou - trombóza?

Anonymní
30.7.11 11:18

Tromboza?

ahooj,
jake jsou bolesti nohou při tromboze pobolívají mě nohy (lýtka někdy šlapky )blest je v obou nohách je možné aby se jednalo o trombozu?Bolest trvá 3 dny a je snesitelná jine projevy nemám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
30.7.11 11:32

Pravděpodobnost, že bys měla trombozu obou končetin je dost nízká. Obvykle je současně otok, bolest hlavně při došlapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.11 12:00

Ahojky, já měla trombózu a bolest byla den ode dne horší než jsem se odhodlala jit k lekaři… Mela jsem ji v levém lýtku, bolest byla taková jako kdyby mi tam píchalo tisíc jehliček a velký tlak, noha pomalu otékala a cervenala, bohužel to došlo až k embolii. takže jestli máš podezření tak si radeji zajdi k dr. POdle mě to ale tromboza nebude

• Citovat
  • Upravit
29577
30.7.11 20:00

:think: měla jsem trombozu několikrát,nikdy žádná extra bolest,jen mně táhlo lýtko,nebo žíla až do třísla,nebo se udělaly metličky a to táhnutí,trochu bolest při došlapu(no věděla jsem,že šlapu na nohu) …Žádný otok-NIKDY ,teda bolest jen v JEDNÉ noze-té ,která byla zrovna postižená a přesto BYLA ! Jestli si nejsi jista,doporučuji zajít k cévaři. Vyšetřit tě musí. Sama to nepoznáš,musí se udělat spec. UZ odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
14.12.13 16:50

Prosim o radu, dneska rano mne chytla hodne ostra krec do lytka. Nemohla jsem ji rozejit. Stezi jsem dosla domu, nejhorsi to bylo do kopce. Doma to trosku polevilo, ale kdyz jsem sla ze schodu, tak mi nohou opet projelo ostre bodnuti. Na spicku nemohu doslapnout, porad mi vystreluje bolest z lytka. Je to na pphotovost? Nechci byt za hypochondra s namozenym svalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
14.12.13 16:55

@isand mas to otekly? Zarudly?
Ja bych si nohu stahla a sla na pohotovost. Vezmou ti krev a bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
14.12.13 17:18

Otekly to mam…zarudnuti nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.12.13 17:36

:think: magnesium doma máš? Zkus nejprve to, když to povolí, tak půjde o nedostatek hořčíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
14.12.13 17:57

Taky jsem tohle měla, nasadila jsem magnézko a bylo - a stále je - po problému. Ale je fakt, že mi noha nikdy neotekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
14.12.13 21:40

Tak nakonec jsem po tel. domluve s pohotovosti radsi jela, jelikoz trombozu mela i mamina. Nastesti se z krve tromboza nepotvrdila. Zkusim nasadit to magnezium. Vsem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 14:10

Nemyslím si, že byste měla trombózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.11.20 22:48

bolest nohou

Covid - měl z vás někdo bolest nohou, zvláště jedné a to takovou, že jste nemohly spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 07:21
@jaruv píše:
Covid - měl z vás někdo bolest nohou, zvláště jedné a to takovou, že jste nemohly spát?

Nemám Covida, ale mám noční bolesti nohou takové, že mne to celou noc budí ze spánku. Takových nočních bolestí mám tři druhy - jedna z prochlazení, druhá z křečových žil a třetí zatím neodhalená z čeho.

• Citovat
  • Upravit
4100
2.3.21 11:07

@jaruv co to bylo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
2.3.21 11:10

Mě včera v poledne z ničeho nic při vaření začaly bolet obě kolena, pak stehna, kyčle.. takový silný tlak až křeče, při chůzi to docela šlo, v klidu peklo. Na prochàzce ok. V noci jsem nemohla usnout, bolelo už jen pravé stehno, ale strašně. Pak jsem to zaspala a dobrý, ráno vstala, chvíli dobrý a po chvíli zpět, silná bolest stehna, hlavně v klidu. Lioton nepomohl, magnézko beru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí