Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky všem ![]()
Chtěla jsem se zeptat, nebo spíš počíst nějaké názory..
Už nějaký ten den, mě brní v bradavkách… Nění to nějak nepříjemné, ale trvá to už asi 14 dní a je to takové slabounké zvláštní šimrání… jakoby mravenčení..
Trošku si teď budu připadat jako blbka, ale nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Nemůže to být nic vážného?… ![]()
omlouvám se těm, kterým můj dotaz přijde jako hloupý..
Je mi hloupý se na to ptát, ale už prostě musim..
děkuju ![]()
Taky mě to napadlo, tohle jsem měla při těhu vždycky na začátku. A pak teda při kojení no.
Jee holky.. ted jste mi nahnaly teda peknou nervozitu…
Ne ze bych mimi nechtela, chci desne moc, ale ne ted. :/
Já nevím, kdyz se nad tim tak zamyslim, tak jsem ted mela takovej problem s praskama.. Ale nevim, jestli tam byla moznost otehotnet.. ![]()
A kdy v tom tehotenstvi jsi to mela prosim. ?… Myslim, kolik DPO jestli to vis… aspon priblizne.. ![]()
Já jsem to měla taky v těhu, začalo mi to pár dnů před očekávanou (teda neočekávanou) MS a trvalo to celý první trimestr. Manžel se mě nemohl ani dotknout, jak to bylo nepříjemné a v práci jsem se už nemohla dočkat, až si doma sundám podprsenku. Šlo to a do pocitu mírné bolesti, taková přecitlivělost.
No, ale zajímavé je, že jsem to zatim vzdycky zaregistrovala jen kdyz sedim… Někdy tedy i když ležim ale to jen hodne malokdy.. Spis kdyz sedim. A vzdycky kdyz si jakoby odtahnu podprsenku z prsou, tak je to dobry.. Jako kdyz jim tam pustim vzduch..
nevvim jak to popsat, proste aby se podprda nedotykala bradavek.
Zkousela jsem i zmenu podprsenky, jestli treba neni ta kuze citliva na to vlakno podprsenky, ale mam to v kazdy podprde.. Tak ja nevim cim to muze byt..
Jak jsem rikala o tom problemu s HA : Tak byl takovy, ze jsem chtela navazat platicko na platicko, abych si nemusela delat pauzu. Coz jsem taky udelala, navazala jsem platicko na prvni, jenze asi u 12 prasku jsem mela bolesti v podbrisku, proto jsem se rozhodla si udelat pauzu a posledni prasek, ktery jsem si vzala, byl 14 v platicku.. Pak jsem mela ms, byla slabsi nez obvykle, ale davam to za pricinu navazani platicka a po pauze jsem normalne zacala brat nove platicko…jsem u 16 prasku a brneni mam asi 14 dni
mozna neco pres tyden..
Ja nevim… Myslite ze bych mohla byt? Ja tomu moc sanci nedavam teda. Ale trochu me znepokojuje i to, ze vcera jsem zacala pit bilinkovy caj a dneska me z toho hrozne bolelo na prave strane.. takova tahava bolest. Myslite ze by to s tim mohlo souviset?… ![]()
Bylinkový čaj by ti neměl nic udělat. Být tebou, tak ještě pár dnů počkám, jak se to bude vyvíjet a pak buď zajdi na gyndu nebo si kup test a uvidíš. Když jsi u 16. prášku, tak bys to měla dostat cca za 14 dní, pokud dobře počítám, do té doby budeš muset asi vydržet. Každopádně držím pěsti, ať to dopadne tak, jak si ty přeješ.
Já to měla u obou týden po početí.
A znáš to, když to nejmíň " potřebuješ" tak to přijde ![]()
nééé, holky ja si nemyslim ze bych byla tehotna… Prasky beru.. A vubec se necejtim ze bych mela byt.. ZAdne priznaky.. :/
Nevim cim by to brneni jinak mohlo byt zpusobene..
Veru: nechci tě děsit, ale moje kamarádka přes prášky otěhotněla..a zjistila to až kolem 20 týdne:) měla normálně MS.
Ani mi to nerikej.. Ja si to nejak nepripoustim, je to prece nemozny pres prasky.. :/ A hlavne, ja ani nezvracim, zadne priznaky, nic.. Ale je fakt, ze me trosku znepokojuje, ze jsem ted mela mykozu nedavno.. A ta je pry zpusobena vetsinou otehotnenim.. Jezis holky, ja nevim .. Nechci si kupovat test, za prve by mi urcite jeste nic nerekl a za druhe to ani asi nechci vedet.. ![]()
Vazne to nemuze byt zpusobene necim jinym??… ![]()
treba nejaky zanet nebo tak neco to byt nemuze?…
A jak to tedy nakonec zjistila kdyz mela ms?…
Veru: to nevím,asi jíto začalo blbnout nebo už měla břicho
fakt nevím..
u tebe si myslím, tak na 90%, že těhu nejsi… to brnění můžeš mít i z antiko.. nebo se dají těhotenské příznaky krásně vsugerovat.. kdyžtak si kup test
dá se kopit za pár Korun a budeš mít jistotu..ale počkej asi do termínu MS..
Jenze ja nevim z ceho bych si to vsugerovavala vis.. :/ V te dobe kdy me to zacalo jsem na tehotenstvi ani nepomyslela… Takze jsem si nic nemohla vsugerovat.
taky me napadlo, ze bych to mohla mit z HA..
Ale tak uvidim tedy no. Testík kupovat nebudu, na 90 procent jsem si jista, ze by to bylo zbytecne.. ![]()
nebo se tim aspon snazim presvedcit.. ted by se to fakt nehodilo…
Nu, tak co mi zbýva.. budu cekat a uvidi se..
Kdyby mi to brnet neprestavalo, tak asi zajdu k dr, protoze se mi to fakt nelibi.. Neni to blbe s tim jit k dr?… ![]()