Brnění prsou

354
28.7.11 17:06

Brnění prsou

Ahojky všem :kytka:
Chtěla jsem se zeptat, nebo spíš počíst nějaké názory.. :D Už nějaký ten den, mě brní v bradavkách… Nění to nějak nepříjemné, ale trvá to už asi 14 dní a je to takové slabounké zvláštní šimrání… jakoby mravenčení..
Trošku si teď budu připadat jako blbka, ale nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Nemůže to být nic vážného?… :think:
omlouvám se těm, kterým můj dotaz přijde jako hloupý.. :D Je mi hloupý se na to ptát, ale už prostě musim..
děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
28.7.11 18:01

nesnažíte se o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.7.11 18:06

Nemůžeš být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.11 18:25

Taky mě to napadlo, tohle jsem měla při těhu vždycky na začátku. A pak teda při kojení no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.7.11 18:39

Jee holky.. ted jste mi nahnaly teda peknou nervozitu…
Ne ze bych mimi nechtela, chci desne moc, ale ne ted. :/
Já nevím, kdyz se nad tim tak zamyslim, tak jsem ted mela takovej problem s praskama.. Ale nevim, jestli tam byla moznost otehotnet.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.7.11 19:20

A kdy v tom tehotenstvi jsi to mela prosim. ?… Myslim, kolik DPO jestli to vis… aspon priblizne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.7.11 19:25

Já jsem to měla taky v těhu, začalo mi to pár dnů před očekávanou (teda neočekávanou) MS a trvalo to celý první trimestr. Manžel se mě nemohl ani dotknout, jak to bylo nepříjemné a v práci jsem se už nemohla dočkat, až si doma sundám podprsenku. Šlo to a do pocitu mírné bolesti, taková přecitlivělost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.7.11 19:35

No, ale zajímavé je, že jsem to zatim vzdycky zaregistrovala jen kdyz sedim… Někdy tedy i když ležim ale to jen hodne malokdy.. Spis kdyz sedim. A vzdycky kdyz si jakoby odtahnu podprsenku z prsou, tak je to dobry.. Jako kdyz jim tam pustim vzduch.. :D nevvim jak to popsat, proste aby se podprda nedotykala bradavek.
Zkousela jsem i zmenu podprsenky, jestli treba neni ta kuze citliva na to vlakno podprsenky, ale mam to v kazdy podprde.. Tak ja nevim cim to muze byt..
Jak jsem rikala o tom problemu s HA : Tak byl takovy, ze jsem chtela navazat platicko na platicko, abych si nemusela delat pauzu. Coz jsem taky udelala, navazala jsem platicko na prvni, jenze asi u 12 prasku jsem mela bolesti v podbrisku, proto jsem se rozhodla si udelat pauzu a posledni prasek, ktery jsem si vzala, byl 14 v platicku.. Pak jsem mela ms, byla slabsi nez obvykle, ale davam to za pricinu navazani platicka a po pauze jsem normalne zacala brat nove platicko…jsem u 16 prasku a brneni mam asi 14 dni
mozna neco pres tyden..
Ja nevim… Myslite ze bych mohla byt? Ja tomu moc sanci nedavam teda. Ale trochu me znepokojuje i to, ze vcera jsem zacala pit bilinkovy caj a dneska me z toho hrozne bolelo na prave strane.. takova tahava bolest. Myslite ze by to s tim mohlo souviset?… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.7.11 20:43

Bylinkový čaj by ti neměl nic udělat. Být tebou, tak ještě pár dnů počkám, jak se to bude vyvíjet a pak buď zajdi na gyndu nebo si kup test a uvidíš. Když jsi u 16. prášku, tak bys to měla dostat cca za 14 dní, pokud dobře počítám, do té doby budeš muset asi vydržet. Každopádně držím pěsti, ať to dopadne tak, jak si ty přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.11 18:31

Já to měla u obou týden po početí.

A znáš to, když to nejmíň " potřebuješ" tak to přijde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.7.11 20:05

nééé, holky ja si nemyslim ze bych byla tehotna… Prasky beru.. A vubec se necejtim ze bych mela byt.. ZAdne priznaky.. :/
Nevim cim by to brneni jinak mohlo byt zpusobene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.7.11 22:21

Veru: nechci tě děsit, ale moje kamarádka přes prášky otěhotněla..a zjistila to až kolem 20 týdne:) měla normálně MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.7.11 22:30

Ani mi to nerikej.. Ja si to nejak nepripoustim, je to prece nemozny pres prasky.. :/ A hlavne, ja ani nezvracim, zadne priznaky, nic.. Ale je fakt, ze me trosku znepokojuje, ze jsem ted mela mykozu nedavno.. A ta je pry zpusobena vetsinou otehotnenim.. Jezis holky, ja nevim .. Nechci si kupovat test, za prve by mi urcite jeste nic nerekl a za druhe to ani asi nechci vedet.. :roll:
Vazne to nemuze byt zpusobene necim jinym??… :nevim:
treba nejaky zanet nebo tak neco to byt nemuze?…
A jak to tedy nakonec zjistila kdyz mela ms?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.7.11 22:36

Veru: to nevím,asi jíto začalo blbnout nebo už měla břicho :lol: fakt nevím..

u tebe si myslím, tak na 90%, že těhu nejsi… to brnění můžeš mít i z antiko.. nebo se dají těhotenské příznaky krásně vsugerovat.. kdyžtak si kup test :wink: dá se kopit za pár Korun a budeš mít jistotu..ale počkej asi do termínu MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.7.11 22:39

Jenze ja nevim z ceho bych si to vsugerovavala vis.. :/ V te dobe kdy me to zacalo jsem na tehotenstvi ani nepomyslela… Takze jsem si nic nemohla vsugerovat.
taky me napadlo, ze bych to mohla mit z HA..
Ale tak uvidim tedy no. Testík kupovat nebudu, na 90 procent jsem si jista, ze by to bylo zbytecne.. :P
nebo se tim aspon snazim presvedcit.. ted by se to fakt nehodilo… :think: Nu, tak co mi zbýva.. budu cekat a uvidi se.. :) Kdyby mi to brnet neprestavalo, tak asi zajdu k dr, protoze se mi to fakt nelibi.. Neni to blbe s tim jit k dr?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí