Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
jj, myslím že byla.. hlavně byla mnohem šetrnější, měla jí i kámoška, která měla na tabletky alergii..jen byla docela drahá, nevím jak teď..ale tak před 3-4 lety stála koelm 1000,– na 3 měsíce..
Taky mě brní prsa jako by mravenčení a mám takový divný pocit jakoby tlak......asi před 14 dny sem si dělala těhotenský test a byl negativní pak jsem měla menstruaci a po menstruaci mi tohle začalo.....tak nevim jestli dělat další test..... ![]()
Veru, zjistilo se nakonec z čeho to brnění bylo?
Mně to v levém prsu začalo asi před 2týdny ![]()
Těhotná určitě nejsem, HA beru asi 4 roky (pořád Lindynette20).
Nikdy jsem neměla problémy s pravidelností mesnstruace, naopak jsem jako hodinky - dneska mezi 16.-17.hodinou „TO“ přijde ![]()
Jinak přiznávám, že nedělám sedmidenní pauzy.. naposledy jsem vynechala v polovině října, ale to praktikuju už skoro dva roky takže si nemyslím, že by tohle byl důvod k mravenčení..
Budu ráda za obnovení diskuze a nějaké rady co by to mohlo být.. ![]()
Ahoj mám též dotaz jsem maminka už druhý týden kojím a miminko je spokojený jen mně hrozně brní v prsou a pořád teče mléko. Chci se zeptat jestli to brnění je normální a jak dlouho trvá. Diky
@Annie94 ahoj. Můžu se zeptat jestli to brnění mělo nějakou příčinu? Mám to podobné. A napadá mě že možná už mi přestává vyhovovat antikoncepce. Už ji beru asi pět let. Tak nevím.