Brnění prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
7.8.11 10:53

A byla spolehlivá ?
Děkuju, ja se na to zeptám asi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
7.8.11 15:24

jj, myslím že byla.. hlavně byla mnohem šetrnější, měla jí i kámoška, která měla na tabletky alergii..jen byla docela drahá, nevím jak teď..ale tak před 3-4 lety stála koelm 1000,– na 3 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.8.11 17:47

No, to je dost… :) Tak uvidim nu, zkusim se zeptat :) Ale dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.4.12 17:58

Taky mě brní prsa jako by mravenčení a mám takový divný pocit jakoby tlak......asi před 14 dny sem si dělala těhotenský test a byl negativní pak jsem měla menstruaci a po menstruaci mi tohle začalo.....tak nevim jestli dělat další test..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.12.14 12:39

Veru, zjistilo se nakonec z čeho to brnění bylo?
Mně to v levém prsu začalo asi před 2týdny :(
Těhotná určitě nejsem, HA beru asi 4 roky (pořád Lindynette20).
Nikdy jsem neměla problémy s pravidelností mesnstruace, naopak jsem jako hodinky - dneska mezi 16.-17.hodinou „TO“ přijde :lol:
Jinak přiznávám, že nedělám sedmidenní pauzy.. naposledy jsem vynechala v polovině října, ale to praktikuju už skoro dva roky takže si nemyslím, že by tohle byl důvod k mravenčení..
Budu ráda za obnovení diskuze a nějaké rady co by to mohlo být.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.7.15 13:15

Ahoj mám též dotaz jsem maminka už druhý týden kojím a miminko je spokojený jen mně hrozně brní v prsou a pořád teče mléko. Chci se zeptat jestli to brnění je normální a jak dlouho trvá. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.1.23 11:07

@Annie94 ahoj. Můžu se zeptat jestli to brnění mělo nějakou příčinu? Mám to podobné. A napadá mě že možná už mi přestává vyhovovat antikoncepce. Už ji beru asi pět let. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí