Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím jak dlouho bude manžel v nemocnici ,když byl dnes operován?polila jsem klav/esnici káv/ou tak mě to blbne.
Já byla po slepáku bez komplikací v nemocnici cca 2 dny (je to pár let, tak si to nepamatuji přesně) ![]()
ahojky moje kamarádka je ted se slepákem v nemocnici.Operovali jí ve čtvrtek a zítra nejspíš půjde domů..
Manžel byl začátkem roku, dělali mu to laparoskopicky, byl v nemocnici dvě noci, pak ho vypakovali, protože měli plno a potřebovali volnou postel a doma byl potom skoro dva měsíce, záleží na tom, jakou má práci
U nas na oddeleni,pokud bylo vse bez komplikaci,tak se chodilo 3 den po operaci.
Ahoj, mně dělali klasický řez a v nemocnici jsem byla týden.
Před 9 lety, laparoskopicky slepák a šla jsem 3 den po operaci domů. Letos jsem byla v nemocnici na revizi a paní po laparoskopii vypakovali hned druhý den. Takže možná to teď už berou rychleji i po slepáku.
Doma jsem pak byla 14 dní, ale já jsem šla do školy ne do práce.
sthan píše:
a pak jsem četla ,že šest týdnů doma?já zešediv/ím
Tak dlouho jsem doma určitě nebyla. Jen jsem nesportovala a držela dietu.
sthan píše:
a pak jsem četla ,že šest týdnů doma?já zešediv/ím
Předpokládám, že šel klasicky.
Já byla před šesti lety, šla jsem taky klasicky a ačkoliv jsem dělala v kanclu, tak jsem taky byla 6 týdnů doma (v nemocnici jsem byla 4-5 dní). Osobně můžu říct, že 14 dní jsem sotva lezla. Pak nám dělali kuchyň, já se hejbat musela a rozhejbala to a od tý doby to bylo jenom lepší.
Takže moje rada je hlavně ho honit, ať se hejbe, nebo se z toho opravdu zblázníš a on bude mít koplikace…
Má to jen v/pichama .známá co tam dělá říkala,že tak pět dní.No už mám hruzu jak bude doma. on je trochu histerka.
sthan píše:
Má to jen v/pichama .známá co tam dělá říkala,že tak pět dní.No už mám hruzu jak bude doma. on je trochu histerka.
To je můj taky
Ale kupodivu to zvládl celkem dobře, ono to ze začátku bolí, ale ta bolest rychle ustupuje. Můj byl tedy doma dva měsíce, ale dělá manuální práci
Zjistila jsem ,že rodit by určitě nemohl.Jak se kroutil a přešlapoval na chodbě.To budou prázdiny ![]()