Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kamarádka má něco podobnýho a je to dráždivej tračník. Šla bych k doktorovi ![]()
Ahoj, myslim, ze to normalni neni. Mohla by jsi mit neco ve strevech, nebo klidne i nejaky zanet. Moje známá to měla taky a musela kvuli tomu brat prasky. Mela by jsis radsi urcite zajit k dr. s timhle bych si nezahravala. Nechci te strasit, na druhou stranu, nemusi to byt nic vazneho, ale takove problemy nema kazdy druhy a nejsou jen tak, ale jistota je jistota. Stopro zajdi ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám dvojčátka 6 měsíců plně kojené, dnes měla jedna z holek v pleně ve stolici hlen, holkám rostou zoubky může to být k zoubkům u prvního tento problém nebyl a nebo radči k dr.??? Máte někdo stejný problém???
Po další stolici byl už rosol, holčička je i nachlazená může to být jedno z toho???
Dneska jsem dostala průjem s menšíma křečema.Postupně průjem ustával ale teť na konci mě pobolívá podbříšek a jdou ze mně už jenom jakoby šlemy-hleny.Je to normální?Stává se to někomu?Jsem z toho špatná nevím jestli je to normální průběh po průjmu ještě se mi to nestalo.