Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky
Debilní název tématu, já vim, ale nevěděla jsem, jak to napsat.
Už třetí den mě bolí asi 5cm pod pupíkem, když se zhluboka nadechnu, bolí to ještě víc. Dneska se mi k tomu přidala zvýšená teplota a celková slabost. Celá se motám. Původně jsem si říkala, že mám jen zaražený prdy
Tak jsem zkusila fenykl a kmín, ale beze změny. Nicméně stolice v pohodě, od močáku by to taky bejt nemělo, protože to by mě pálilo ne?? ![]()
Už jsem si říkala, jestli nejsem v tom, když po porodu nemám antikoncepci a MS jsem měla,když bylo holce 8 neděla pak zas nic, ale dva testy negativní. Co mi může být?? Umřu?? ![]()
Za každej nápad a radu děkuju předem
Jo a kdoktorovi mě zatím nehoňte ![]()
zuzka.mamka píše:
Asi nějakej moribundus
Tak tak…
Já bych to tipla na nějaké te ženské problémy či tak. Však pocečkej, něco z toho vylézt musí… Jen aby to nevylezlo za 9 měsíců.
(Testy negativní, já vím…).
Mě je takhle divně už delší dobu, jsem si taky už myslela, že jsem těhotná (testy jsem ale nedělala, beru HA), ale nakonec se z toho vyklubala bolest zad v kříži, že mi to jde až do nohou a blbě mi je tak nějak pořád, už i na zvracení. Od první nevolnosti do bolesti zad tak týden utekl. Ale už jsem si na to i zvykla, takže neumřeš ![]()
a co slepák? vždyˇmůže mít pomalý průběh a bolí břicho všudemožně…
Davdan píše:zuzka.mamka píše:Však pocečkej, něco z toho vylézt musí… Jen aby to nevylezlo za 9 měsíců.
Asi nějakej moribundus(Testy negativní, já vím…).
no to bych se nezlobila, druhýdítko chceme co nejdřív ![]()
trpaslikg píše:
a co slepák? vždyˇmůže mít pomalý průběh a bolí břicho všudemožně…
ty jo nestraš ![]()
jizvíková píše:
ovulace?
a myslíš, že když jsem nikdy žádné „pocity“ přiovulaci neměla, že by se mi to těhotenstvím a porodem mohlo nějak „rozházet“?? a teď bych se cítila při ovulaci takhle mizerně ![]()
Verca182 píše:jizvíková píše:a myslíš, že když jsem nikdy žádné „pocity“ přiovulaci neměla, že by se mi to těhotenstvím a porodem mohlo nějak „rozházet“?? a teď bych se cítila při ovulaci takhle mizerně
ovulace?
Holka, po každým porodu je tělo zas úplně jiné (nebo teda může být…).
Někomu zmizí bolestivá menstruace a spraví se cyklus, u někoho zas naopak, to je různý. Porod tělo změní.
Verca182 píše:
Ahoj holkyDebilní název tématu, já vim, ale nevěděla jsem, jak to napsat.Už třetí den mě bolí asi 5cm pod pupíkem, když se zhluboka nadechnu, bolí to ještě víc. Dneska se mi k tomu přidala zvýšená teplota a celková slabost. Celá se motám. Původně jsem si říkala, že mám jen zaražený prdy
Tak jsem zkusila fenykl a kmín, ale beze změny. Nicméně stolice v pohodě, od močáku by to taky bejt nemělo, protože to by mě pálilo ne??
Už jsem si říkala, jestli nejsem v tom, když po porodu nemám antikoncepci a MS jsem měla,když bylo holce 8 neděla pak zas nic, ale dva testy negativní. Co mi může být?? Umřu??
Za každej nápad a radu děkuju předemJo a kdoktorovi mě zatím nehoňte
Možností by bylo
za mě si myslím že co se bolestí pod pupikem týká tak máš třeba namožené břišní svaly-to namůžeš ani nevíš jak.Nebo skříplý nerv čemuž by napovídalo to že to bolí jen když se nadechneš.No a k tomu ostatnímu - motání se hlavy celková slabost - myslím že máš jen docela obyčejnej nižší tlak.Zkus si ho nechat změřit,nebo si uvař kafe a nebo frťana ![]()
Jo - jasně že umřeš.Jako každý kdo se kdy narodil.Jen si namyslím že to bude v dohledné době
![]()
Hm, tak já se přidávám s další změnou po porodu… Myslela jsem, že to bude náhoda, ale prd - nikdy dřív to nebylo, teď jsem začala špinit kolem ovulace. Jen malinkato, ani bych si toho nevšimla. Jsem 16.DC, tak by to odpovídalo… Těhu nejsem určitě (není z čeho). Čili fakt po porodu čekat, co bude jiné. ![]()