Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tužkou na bradavice Wartner? a jaké? stojí za to jí koupit?
ahoj, mě na bradavice po všechmožných eskapádách pomohl obyčejný česnek. Uřízneš si slabý plátek tak 2-3 mm, tak aby si měla uprostřed to „kolečko“ z toho vnitřního šlanounu - prostě né podél, ale „naštorc“ a náplastí bez polštářku to na tu bradavici přilepíš…za cca dva dny můžeš zkusit odloupnout, kůže okolo bradavice bude jakoby zmokvaná a dát nový plátek, do týdne máš pokoj, když budeš sloupávat tu náplast, tak ti ta bradavice zůstane přilepená na tom česneku a na postiženém místě už bude nová kůže......
jako trochu to páchne, ale stojí to pár kaček a pomáhá… ![]()
Ahoj - já jsem měla tu zmrazovačku od Wartner stojí to 500 Kč a bradavice stále žijou ![]()
Pak jsem si koupila v lékarně duofilm zhruba 120 Kč teď přesně nevím a bradavice za měsíc pryč a dodnes se mi nic neobjevilo ![]()
Mar__tanka1983 píše:
ahoj, mě na bradavice po všechmožných eskapádách pomohl obyčejný česnek. Uřízneš si slabý plátek tak 2-3 mm, tak aby si měla uprostřed to „kolečko“ z toho vnitřního šlanounu - prostě né podél, ale „naštorc“ a náplastí bez polštářku to na tu bradavici přilepíš…za cca dva dny můžeš zkusit odloupnout, kůže okolo bradavice bude jakoby zmokvaná a dát nový plátek, do týdne máš pokoj, když budeš sloupávat tu náplast, tak ti ta bradavice zůstane přilepená na tom česneku a na postiženém místě už bude nová kůže......
jako trochu to páchne, ale stojí to pár kaček a pomáhá…
Vážně?
Tak to musím zkusit. Já už s jednou bradavicí na chodidle bojuji skoro půl roku a nic na ní nepomáhá
. Jen to bude asi složitější s tím, že to je na tom chodidle, to se mi bude pořád samo sloupávat ![]()
Na chodidle jsem to měla taky , ale bohužel mi rostla do vnitř takže jsem šla na vyříznutí a mám klid už spoustu let. A na ruce se mě udělali tři vedle sebe tak jsem to dvakrát denně mazala , až mě to uplně rozleptalo bradavice - vypadá to sice hnusně , ale zase je to učinný a člověk to musí vydržet i moji mamce to pomohlo ( DOUFILM)
Takže pokud si to koupíš tak držím palečky aby to ti pomohlo
![]()
A na tom chodidle - záleží kam roste !!! A o tom česneku jsem slyšela - ale nezkoušela .
Po vypálení-bradavice stále rostla
po vyříznutí-3týdny klid,poté rostla znovu
pak jsem dostala radu vyzkoušet toto:
http://www.zbozi.cz/…caustin-1ml/?…
a jsem již víc jak půl roku bez bradavice! ![]()
Ahoj, mě na bradavice skvěle pomohla cibulová mast z lékárny. Stojí pár korun a funguje skvěle ![]()
@marsve Zdravím, na všechny typy, velikosti a stáří bradavic vždy působí kolodium, jsou to kapky které se mažou na postižené místo, které vyžere, I když je bradavice obrovská tak to stejně neboli, vždy to zbela, musí se to sloupnout (bílá slupka) aspoň 5krat denně a bradavice je max do týdne pryč, potom nedoporučuji chodit bez pantofli na veřejných koupalistich