Tužka na bradavice

157
18.7.11 12:23

tužka na bradavice

Ahoj, máte někdo zkušenosti s tužkou na bradavice Wartner? a jaké? stojí za to jí koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
18.7.11 12:32

Příspěvek upraven 15.06.19 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.7.11 12:43

to je asi něco podobného, co? to kapátko nebo co je to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
18.7.11 13:24

ahoj, mě na bradavice po všechmožných eskapádách pomohl obyčejný česnek. Uřízneš si slabý plátek tak 2-3 mm, tak aby si měla uprostřed to „kolečko“ z toho vnitřního šlanounu - prostě né podél, ale „naštorc“ a náplastí bez polštářku to na tu bradavici přilepíš…za cca dva dny můžeš zkusit odloupnout, kůže okolo bradavice bude jakoby zmokvaná a dát nový plátek, do týdne máš pokoj, když budeš sloupávat tu náplast, tak ti ta bradavice zůstane přilepená na tom česneku a na postiženém místě už bude nová kůže......
jako trochu to páchne, ale stojí to pár kaček a pomáhá… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
18.7.11 13:36

Ahoj - já jsem měla tu zmrazovačku od Wartner stojí to 500 Kč a bradavice stále žijou :mrgreen:
Pak jsem si koupila v lékarně duofilm zhruba 120 Kč teď přesně nevím a bradavice za měsíc pryč a dodnes se mi nic neobjevilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.7.11 14:11
Mar__tanka1983 píše:
ahoj, mě na bradavice po všechmožných eskapádách pomohl obyčejný česnek. Uřízneš si slabý plátek tak 2-3 mm, tak aby si měla uprostřed to „kolečko“ z toho vnitřního šlanounu - prostě né podél, ale „naštorc“ a náplastí bez polštářku to na tu bradavici přilepíš…za cca dva dny můžeš zkusit odloupnout, kůže okolo bradavice bude jakoby zmokvaná a dát nový plátek, do týdne máš pokoj, když budeš sloupávat tu náplast, tak ti ta bradavice zůstane přilepená na tom česneku a na postiženém místě už bude nová kůže......
jako trochu to páchne, ale stojí to pár kaček a pomáhá… :palec:

Vážně? 8-o Tak to musím zkusit. Já už s jednou bradavicí na chodidle bojuji skoro půl roku a nic na ní nepomáhá :-) . Jen to bude asi složitější s tím, že to je na tom chodidle, to se mi bude pořád samo sloupávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
18.7.11 23:12

Na chodidle jsem to měla taky , ale bohužel mi rostla do vnitř takže jsem šla na vyříznutí a mám klid už spoustu let. A na ruce se mě udělali tři vedle sebe tak jsem to dvakrát denně mazala , až mě to uplně rozleptalo bradavice - vypadá to sice hnusně , ale zase je to učinný a člověk to musí vydržet i moji mamce to pomohlo ( DOUFILM) :lol: :pankac: Takže pokud si to koupíš tak držím palečky aby to ti pomohlo :palec: :palec:
A na tom chodidle - záleží kam roste !!! A o tom česneku jsem slyšela - ale nezkoušela .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.7.11 12:58

Díky, nejdřív zkusím česnek a pak ten duofilm. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
28.7.11 14:25

Po vypálení-bradavice stále rostla
po vyříznutí-3týdny klid,poté rostla znovu

pak jsem dostala radu vyzkoušet toto:

http://www.zbozi.cz/…caustin-1ml/?…

a jsem již víc jak půl roku bez bradavice! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zelvik33
6.8.13 16:55

bradavice

Ahoj, mě na bradavice skvěle pomohla cibulová mast z lékárny. Stojí pár korun a funguje skvěle :D

• Citovat
  • Upravit
1
22.5.19 20:22

@marsve Zdravím, na všechny typy, velikosti a stáří bradavic vždy působí kolodium, jsou to kapky které se mažou na postižené místo, které vyžere, I když je bradavice obrovská tak to stejně neboli, vždy to zbela, musí se to sloupnout (bílá slupka) aspoň 5krat denně a bradavice je max do týdne pryč, potom nedoporučuji chodit bez pantofli na veřejných koupalistich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí