Samovolné modřiny

Alisa25
20.7.11 08:06

samovolné modřiny

ahoj už delší dobu se mi samovolně dělají modřinky (menší) na nohách. Nepamatuju si že bych se do těch míst nějak narazila. I když musím přiznat, že na obou nohách mám varixy. Poslední dobou ajsem i unavená, myslela jsem si jak jsem za tu dobu cc jsem doma nepřibrala, ale buď mírně hubnu nebo se váha občas zastaví.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12225
20.7.11 08:15

Tak to by zaujimalo aj mna, po porode sa mi tiez robia modriny na nohach … vzdy mam minimalne 2-3 obrovske a kopec malych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.7.11 09:01

Ahoj,
měli by jste s tím zajít k doktorce. vypadá to na oslabenou stěnu cév, takže při lehkém nárazu praskají a krev se vylívá, dělají se modřiny. Tu únavu bych tipla na chudokrevnost. Nejlepší je nechat si vzít krev do lékařky a požádat o rozbor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
20.7.11 09:39

Taky na to trpím, v podstatě celý život…je to opravdu oslabená cévní stěna. Docela dlouho se mi ty modřiny nedělaly, začalo to až zase cca poslední půl rok, současně se mi zhoršily varixy, takže je vidět, že to opravdu nějak souvisí. Nechala jsem si udělat krevní testy a opravdu jde jen o tu cévní stěnu. Mám užívat ascorutin a jíst potraviny bohaté na rutin, např. pohanka.
Zajdi si k obvoďákovi ať udělá krevní testy, tam zjistí i případnou chudokrevnost, nebo problém se štítnou žlázou, což taky může být za tou únavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí