Akutní zánět močových cest

7592
5.8.11 16:27

Akutní zánět močových cest

Holky potřebuji poradit, zítra jedu do termálů do Maďarska, od rána mám zánět močáku :oops: , prosím poraďte, co si zabalit, abych to v autobuse vydržela? Nebo co si mám dát ještě teď. Piju moc čaje, koupila jsem uroval akut, brusinkovou šťávu, napařila jsem se do teplé vody, a mám na břiše termofor. Kdo poradí víc??? Děkujiiiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
5.8.11 16:30

Ahoj,
já bych si zašla ještě teď na pohotovost, ať ti něco napíšou :think: Já na záněty trpím strašně moc a bez léků bych se zánětu nezbavila :zed: Aby se ti to nerozjelo a nešlo to na ledviny :-? A krom toho by mě ta cesta se zánětem celkem děsila :-(

Ať jsi brzo fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
5.8.11 16:51

Ahoj,já záněty mám taky pořád a jediný co mi pomáhá jsou antibiotika…Zrovna teď je zase beru :evil: :evil: Koupila jsem si brusinky,čaje,ale jen se to zhoršovalo..Za mě určitě doktor :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.8.11 16:56

Antibiotika muzou pomoct ale nemusi, mela jsem obdobi, kdy jsem na opakovane zanety moc. cest brala atb co dva mesice. Na akutni bolest je dobry ten teply termofor a Algifen ten mozna jen na predpis, mohl by taky bolest utlumit. Na lecbu ted doporucuji spis extrakt z grepovych seminek, absolvovala jsem i enzymatickou kuru, ale ta je vzhledem k vyssi cene asi az jako volba pri opakovanych a chronickych zanetech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
5.8.11 17:01

tak jste mě docela vystrašili, tak teď nevím co dělat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 17:07

Lindo a na jak dlouho jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
5.8.11 17:09

Jed na pohotovost, at ti daji ATB, do 3 dnu budes bez problemu. Pokud uz to mas opravdu rozjete, krev v moci a bolest neustala, brusinky apod nepomohou, znam z vlastni zkusenosti. Taky jsem tak lecila a skoncila i se zanetem ledvin. :roll: :oops: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.8.11 17:13

Taky bych sla na pohotovost, jak pise Fragola, tak to muze prejit na ledviny (upozornovala mne na to urolozka) a tam to udelat peknou paseku.

• Citovat
  • Upravit
7592
5.8.11 17:17

jedu jenom na jeden den, tzn. zítra ráno vyjedeme a vracíme se zpět. Volala jsem i do cestovky, a prý by mě strhly 200 Kč ze zájezdu, a pak můžeme jet kdyžtak na jiný, tak nevím, zda to fakt riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 17:24

Lindo, tak to bych se na cestu vykašla, vyřešila zánět a jela, až budeš v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
5.8.11 17:30

tak jsem začala krvácet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
5.8.11 18:19

Lindo, každýmu zabírá něco jinýho. Já na to trpívám a už jsem konečně přišla na to, co zabírá mě - urinal akut. Dám si jednu tabletku ráno, jednu večer, do toho si dám urologickej čaj a skoro to necítím. Ale pokud to máš už hodně rozjetý, což se mě už taky stalo, že se mi to dostalo až do ledvin tak to je fakt na doktora, antibiotika a ležet v teple a pít tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
5.8.11 18:34

Dobrý je i rowatinex kapky,nám vždy zabral a pomohl i mému psovi :palec: rozhodně lepší než urologický čaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
5.8.11 19:08

tak jsem byla na pohotovosti a horší přístup jsem nazažila. Dostala jsem nakonec injekci, po které jsem přestala slyšet a viděla jsem všechno rozmazaně … a pak mám cotrimoxazol. jsem týden po ovulce a přemýšlím, zda jsem nemohla být i těhotná. Padají se mě takové kusy :roll: je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
5.8.11 19:09

prosím tě a teď už slyšíš 8-o to musel být dobrý hnus
doufám že jsi těhu nebyla a o mimi jsi nepřišla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...