Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky potřebuji poradit, zítra jedu do termálů do Maďarska, od rána mám zánět močáku
, prosím poraďte, co si zabalit, abych to v autobuse vydržela? Nebo co si mám dát ještě teď. Piju moc čaje, koupila jsem uroval akut, brusinkovou šťávu, napařila jsem se do teplé vody, a mám na břiše termofor. Kdo poradí víc??? Děkujiiiiiiiiii
Ahoj,
já bych si zašla ještě teď na pohotovost, ať ti něco napíšou
Já na záněty trpím strašně moc a bez léků bych se zánětu nezbavila
Aby se ti to nerozjelo a nešlo to na ledviny
A krom toho by mě ta cesta se zánětem celkem děsila ![]()
Ať jsi brzo fit ![]()
Ahoj,já záněty mám taky pořád a jediný co mi pomáhá jsou antibiotika…Zrovna teď je zase beru
Koupila jsem si brusinky,čaje,ale jen se to zhoršovalo..Za mě určitě doktor
![]()
Antibiotika muzou pomoct ale nemusi, mela jsem obdobi, kdy jsem na opakovane zanety moc. cest brala atb co dva mesice. Na akutni bolest je dobry ten teply termofor a Algifen ten mozna jen na predpis, mohl by taky bolest utlumit. Na lecbu ted doporucuji spis extrakt z grepovych seminek, absolvovala jsem i enzymatickou kuru, ale ta je vzhledem k vyssi cene asi az jako volba pri opakovanych a chronickych zanetech.
Jed na pohotovost, at ti daji ATB, do 3 dnu budes bez problemu. Pokud uz to mas opravdu rozjete, krev v moci a bolest neustala, brusinky apod nepomohou, znam z vlastni zkusenosti. Taky jsem tak lecila a skoncila i se zanetem ledvin.
![]()
Taky bych sla na pohotovost, jak pise Fragola, tak to muze prejit na ledviny (upozornovala mne na to urolozka) a tam to udelat peknou paseku.
jedu jenom na jeden den, tzn. zítra ráno vyjedeme a vracíme se zpět. Volala jsem i do cestovky, a prý by mě strhly 200 Kč ze zájezdu, a pak můžeme jet kdyžtak na jiný, tak nevím, zda to fakt riskovat.
Lindo, tak to bych se na cestu vykašla, vyřešila zánět a jela, až budeš v pořádku ![]()
Lindo, každýmu zabírá něco jinýho. Já na to trpívám a už jsem konečně přišla na to, co zabírá mě - urinal akut. Dám si jednu tabletku ráno, jednu večer, do toho si dám urologickej čaj a skoro to necítím. Ale pokud to máš už hodně rozjetý, což se mě už taky stalo, že se mi to dostalo až do ledvin tak to je fakt na doktora, antibiotika a ležet v teple a pít tekutiny.
Dobrý je i rowatinex kapky,nám vždy zabral a pomohl i mému psovi
rozhodně lepší než urologický čaj ![]()
tak jsem byla na pohotovosti a horší přístup jsem nazažila. Dostala jsem nakonec injekci, po které jsem přestala slyšet a viděla jsem všechno rozmazaně … a pak mám cotrimoxazol. jsem týden po ovulce a přemýšlím, zda jsem nemohla být i těhotná. Padají se mě takové kusy
je to normální?
prosím tě a teď už slyšíš
to musel být dobrý hnus
doufám že jsi těhu nebyla a o mimi jsi nepřišla ![]()