Alarm lednice Siemens

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
4.3.25 18:55
@ka2ka píše: Více

Přijdem po 18h domu a opět pípání alarmu :zed: Dala už jsem dle návodu super chlazení a alarm u teploty je tam furt :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
4.3.25 19:34
@Emka135 píše: Více

budeš muset odborníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
7.3.25 23:05
@ka2ka píše: Více

Noo tak jsem koupila na Alze teploměr do lednice a mrazáku. V horní polici lednice mi to ukazuje i 18st 8o čím níž, tím vždy tak o 2 st míň, ten spodní freshprotectbox, kde má být 2 st, je tak 4 až 6. V mrazáku těch ukázkových -18 je :nevim: Superchlazeni se na teplotě nijak neodráží.

Volala jsem do Siemensu, jen výjezd a diagnostika 1990 Kč, i když to bude zralé na odpis…pokud by to byla jen oprava jakési klapky, tak celkem 4600, možná to je taky únik chladiva, tak 5 až 6 tisíc a podělat se to může za chvíli zas…tak nevím, zda do toho jít, zda volat servis, zkusím možná prohledat ještě jiné opraváře a zjistit ceny.

Ta lednice má prý již 16 let, tak nevím, zda se na to nevy…a nepořídit rovnou novou. Podědili jsme ji, je to taková ta velká americká, ty jsou docela drahý asi, můžem kouknout i po jiných, tato měla bezva velký mrazák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
8.3.25 08:26

@Emka135 no to je otázka jestli to risknout nebo ne, ale je jí 16 tak už je to babička :think: hele nevím co s tím asi bych šla do nový abych měla klid, že mi tam nic nepovoluje a nekazí se :think: fakt nevím nebo v ní nechat ten teploměr a hlídat jí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
12.3.25 10:45

Zítra by měl přijít se na to mrknout opravář, měl by být o dost levnější než Siemensový servis, tak jsem zvědavá, co nám řekne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí