Alarm lednice Siemens
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Alarm lednice Siemens
Ahoj, jdu pro radu, zkušenost. Nemáte někdo lednici Siemens, takovou tu velkou, tzv. americkou? Poslední dny se, dvakrát v noci, stalo, že se začalo ozývat pípání a na displeji u chladícího prostoru se objevilo AL jako alarm.
Vyruším to tlačítkem vedle displeje, nějakou dobu je klid a za asi 24 h se ozve znovu…přitom na displeji u chladící části je stále správně 4 stupně, fresh protect box 2 stupně, u mrazáku -18. Ten alarm se ukazuje u chladničkové části jen.
Že by tam byla vyšší teplota, se mi nezdá, ale hlavně, když jsme byli dvě léta za sebou na delší dovolené a měli doma lednici úplně vypnutou a vyklizenou, pamatuju, že po zavření a zapnutí se taky objevilo AL a toto pípání, ale jak postupně klesala teplota v dosud teplé lednici, ukazovala se i zvenku na displeji, kdežto teď tam jsou na displeji tyto správné hodnoty.
Děkuji moc za případné zkušenosti a rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máš dobře zavřený šuplíky? Máme jinou lednici ale takhle se ozve když nedovřeme šuplíky i když to vypadá že jsou zasunutý dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo dobře zavřené. Je to přerušovaný pípání, ne jako při otevřených dveřích
děje se to poslední dva dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emka135 píše: Více
naše takhle hlásí že má špatně zamáčklý šuplíky zkus je pořádně domáčknout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše: Více
Díky moc, to jsem udělala, zavřela a na displeji u teploty svítí furt alarm dál, tak se zas desim, kdy se ozve pípání znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ho vymáčkni a uvidíš co to udělá, víc neporadím, u nás se to stává když jdou děti do mrazáku a nedomáčknou šuplík ono to vypadá, že je zavřený a není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vymacknu ho a u teploty lednice na displeji dál svítí nápis alarm…se hrozim, kdy zas bude pipat. Dnes v noci to nebylo. Díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo koukala, je tam jen tohle, viz foto. Jinak před chvílí to začlo opět pipat
a objevilo se opět AL, viz další foto. Jsem teď náhodou doma, ale na odchodu ven, většinou tu od rána do večera nebývame, tak si jen domýšlím, jestli to tu bude pipat několik hodin?
budu muset se někde informovat
když to pipani cudlikem zastavím, zmizí AL a objeví se tam 4st a alarm je jen malým písmem dál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emka135 víc neporadím jedině zavolat do nějakého servisu co s tím a ještě teda když to blbě chladí vyndala jsi šuplík a koukla za něj jestli se to nenamrazilo? když to zlobilo a proto to nejde zavřít a zasunout tak aby byl spokojený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
po včerejším odpoledním pípání a jeho vypnutí byl pak klid, i když svítil nápis alarm dál, ráno jsem krátce vypla a znovu zapla a už nápis alarm pak z displeje zmizel…Tak snad už bude klid.
Včera jsem vznesla dotaz do Siemens servisu, zatím bez odpovědi, kdyby se to mělo opakovat, volala bych tam. Díky moc. Šuplíky byly zavřené dobře, námraza žádná. Teď není doma nikdo, ale manžel dopoledne odcházel do práce a nic nehlásil, tak uvidím večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak snad dobrý možná to bylo jen nějaký zmatený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad jo, tak to budem sledovat a kdyžtak dám vědět. Asi bych nechtěla takovou lednici, zdědili jsme ji. Měli jsme nedávno taky problém s troubou. Příliš mnoho elektroniky, odešla nějaká řídící karta a oprava by vyšla skoro na cenu nové. Koupili jsme novou, mnohem jednodušší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě umírají pračky, ale taky pereme pořád fakt x krát za týden takže jsme přišli na to že drahá vydrží stejně jako laciná, tak kupujeme laciný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit