Albert a výhody

504
17.8.17 09:36

Albert a vyhody

Holky kdo v albertu dělal…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4157
17.8.17 09:51

Kamaradka, vydrzela tam tri mesice a radsi zdrhla do fabriky, kde si vydela mnohem vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12223
17.8.17 10:04

@Lemonkas Se ji ani nedivim, kdyz vidim ty znechucene obliceje prodavacek v Albertu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.8.17 10:12

Já, ale zatím jen brigádně. Od listopadu pak budu mít krácený úvazek.
Edit: dělám na obsluhovaném úseku.

Příspěvek upraven 17.08.17 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.8.17 10:12

Pokladní, pak hlavní pokladní, ale je to přes 5 let. S tím systémem bych tam asi znovu nešla, tehdy strašně málo peněz ( cca 9 000,– měsíčně, aj jako hlavní pokladní ) přesčasy běžný, ale nezaplacený. Peníze sice zvedli, ale co vidím, tak je furt málo lidí a chce se po nich nadlidský výkon. Pokud chceš jít dělat do obchodu, tak skrz peníze spíš Lidl, tam mají holky víc, ale musíš všude počítat s makačkou :)

• Citovat
  • Upravit
12894
17.8.17 11:10

Když vidím ten systém tam, tak se vůbec nedivím těm lidem, že jsou nepříjemní.
Běžně jsem viděla, že tam byl jeden člověk v uzeninách a dopékaných a věcech a druhý na zbytek obchodu včetně pokladny.
Byl to tedy jeden z menších Albertů.
Kamarádky, co tam pracovaly, tak tam nevydržela žádná ani týden. Jednalo se o holky, které v ostatních zaměstnáních vydržely i roky.
Chování otřes, směny nevyzpytatelné, dovíš se to den předem, peníze naprostá ubohost.
Nabízejí zkrácený úvazek, který ale ve skutečnosti odpracuješ jako celý, jen ta výplata odpovídá tomu zkrácenému.
Mimochodem ta výplata ve městě, kde bydlím, nestačí ani na bydlení.
Oproti tomu, jeden obchod u nás ve čtvrti, který je mimochodem rozlohou poloviční, než ten menší Albert, disponuje mnohem více prodavačkami, které jsou příjemné, protože jsou v pohodě. A jak se to tam leskne, mají na svoji práci totiž čas! A zaměstnanci se nestřídají, přestože platy taky nejsou moc vysoké. Proč asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.8.17 11:14

@Ketris Ja uz bych za kasu do supermarketu nesla, protoze presne jak pises o znechucenych prodavackach, tak ja mela naopak plny zuby zakazniku, kteri nepozdravi, nepodekuji a povysuji se, nebo si chodili na nas vybit mindraky. Kazda mince ma dve strany, zazila jsem to z obou stran a tak, jak jsem milovala treba praci servirky, tak nekteri zakaznici opravdu dokazali zkazit uplne cely den a veskere iluze o vychovanosti lidstva ;)

• Citovat
  • Upravit
12223
17.8.17 11:22

@shadowbabe Ja se vzdy chovam k prodavackam slusne, kdyz neco potrebuju, tak poprosim a podekuju, proto me pak mrzi ta odezva.. Jinak ja taky delala servirku brigadne a tam jsem poznala tolik ruznych povah lidi, ze me v zivote snad uz nic neprekvapi :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat