Albert Ostrava - plat pokladní

123
24.2.15 08:50

Albert Ostrava - plat pokladní

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda u mezi vámi je nějaká pokladní z Albertu. Asi se budu stěhovat a se stěhováním bych o pomoc požádala manažera - zda by mi nenašel místečko v jiném Albertu v Ostravě.

Ptám se, neboť jsem ze Sparovského Albertu (tedy mám osmihodinové směny), ale klasický Albert má jen šestihodinovky…

Prosím prosím, napište mi některá z vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.15 08:52

Albert má 65 Kč na hodinu ne? Tak si to spočti při šestihodinových směnách.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 08:56

Nevím jak albert, jsem z rebrandovaného sparu na albert a platy nám zůstaly stejné jako za sparu, smlouvy i s platovým výměrem přešly pod albert.

A spar měl fix, neměl hodinovou mzdu.

• Citovat
  • Upravit
3380
24.2.15 08:56

@dahija No já teda nevím ale já se teď v jednom sparovském albertu byla ptát a směny jednou čtyři hodiny, jednou osm, systém žádný, mělo to být 30h týdně a 66Kč na hodinu, ale v Brně teda…Ty směny budou asi v každé prodejně jinak :nevim: Chtělo by to se zeptat přímo v té konkrétní, já to teda nevzala, potřebuju vědět předem kdy mám být v práci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.2.15 09:10
@Anonymní píše:
Nevím jak albert, jsem z rebrandovaného sparu na albert a platy nám zůstaly stejné jako za sparu, smlouvy i s platovým výměrem přešly pod albert.A spar měl fix, neměl hodinovou mzdu.

Ale mně jde o „čistý“ Albert - nerebrendovaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.2.15 09:11

@Ainy
To je divné. Třeba na Cejlu v rebrendovaném Albertu berou pořád, směny plánují na měsíc dopředu - ale musí to být přes Albert, ne přes agenturu.bv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.2.15 09:23

@dahija Tak ona je jedna věc co je na papíře a skutečnost, že…A přesně na tom Cejlu jsem byla, ta vedoucí mně nebyla stavu říct jedinou konkrétní směnu, jak se tam chodí, pořád jen no to je různé :roll: Už to mě odradilo+teda co jsem si zjišťovala zkušenosti zaměstnanců na netu, i tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.2.15 09:25

@Ainy Aha :D to je dooost divné, tak to tě nevybírala vedoucí pokladen ;) Protože furt někoho hledají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.2.15 09:28

@dahija Ale vždyť hledají, asi by mně i vzali ale nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.2.15 09:31

@Ainy Je to jeden z mála Albertů, kde je pohoda klídek. Když není šéfová v práci, tak je to ráj na zemi :) Ale tak kvůli šéfové jsem odešla že… Místo mne povýšila brigádnici :D

Zní to děsně, ale fakt je pohodová práce na rozdíl od jiných prodejen v brně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12942
24.2.15 10:02

Jedna kolegyně tam pracovala a skutečnost byla prý taková, že na papíře mají 35 hodin týdně a skutečnost byla prý věčně i desítky hodin týdně navíc-neplacené samozřejmě. Nevím a jaký Albert šlo. Bylo to Brno.
Nevím, jestli je to pravda. Ale ona je normální, nikdy ze sebe neměla tendenci dělat chudáka jen aby ji někdo litoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.2.15 10:05

@Sany80s Albert je prý na neplacen přesčasy machr :) snad se tu ukáže někdo ostravský :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 11:03

Píšeš, že jsi ze sparovského albertu. To znamená, že smlouva ti nejspíš přešla tak jak byla pod ahold. Pokud by tě přeřadili jinam do albertu, smlouva ti platí ta, kterou máš, jen by se měnilo místo výkonu a toé nejspíš dodatkem. Je ale taky možné, že ti dají podepsat uplně novou smlouvu. To si budeš muset zjistit.

Od nás přecházely holky rovnou do albertu, co byl vždycky albert (nerebrendovaný) a smlouvy jim zustaly stejné, jaké měly.

• Citovat
  • Upravit
970
24.2.15 13:34

Tak to je dvojí porušení zákoníku práce - přesčasy je v prvé řadě povinnost proplatit, jen když zaměstnanec souhlasí je možné vybírat náhradní volno. O neplacených a nečerpaných přesčasech ani nemluvě!!!
Směny se plánují měsíc dopředu a rozpis služeb musí zaměstnanec dostat nepozději 14 dní před začátkem měsíce. Změny během měsíce nemusí zaměstnanec akceptovat.
Jo, to jsme to jako národ dopracoval, mlčíme, aby jsme nepřišli o i tak bídně placenou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.6.15 20:55

@aprazanda A ještě do ní chodíme nemocní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat