Albert - jaký je tam výdělek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.2.20 15:45

Albert - výdělek?

Chtěla jsem se zeptat, jaké jsou aktuálně výdělky v Albertu - na pokladně a doplňování zboží. Jaký výdělek v hrubém? Děkuju. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3699
23.2.20 15:52
@Anonymní píše:
Chtěla jsem se zeptat, jaké jsou aktuálně výdělky v Albertu - na pokladně a doplňování zboží. Jaký výdělek v hrubém? Děkuju. :)

Do Albertu moc nechodím, když jsem byla naposledy, obsluhovaly u pultu Ukrajinky, sotva uměly česky. Nic proti nim nemám, jen asi to ukazuje na mzdu, moc to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.2.20 16:03

@Proto02 Nebo mozna taky na to, ze lidi jsou dneska lini makat a ukrajinka se prace neboji ;)

• Citovat
  • Upravit
3699
23.2.20 16:06
@shadowbabe píše:
@Proto02 Nebo mozna taky na to, ze lidi jsou dneska lini makat a ukrajinka se prace neboji ;)

Jo, to je pravda, u nás děláme výběrko za opravdu slušný peníze a benefity a skoro není z čeho vybírat. Přesně jak říkáš, lidi nechtějí dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65006
23.2.20 16:15

@Proto02 @shadowbabe tak zrovna Albert byl vždy známý tím, že platí nejhůř, skoro almužnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 16:19

A jak to teda vypadá v ostatních super, hypermarketech, když bych teda chtěla někam jít?
Kolik má prodavačka hrubého, je to aspoň 22 tis. - bez přesčasů?

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
23.2.20 16:40

Toz muzes zkusit treba Lidl, tam plati dobre co vim od kamosky. Ale rozhodne necekej, ze budes jen sedet na pokladne. Jinak Albert ted pridaval.

• Citovat
  • Upravit
115751
23.2.20 16:44
@Anonymní píše:
A jak to teda vypadá v ostatních super, hypermarketech, když bych teda chtěla někam jít?
Kolik má prodavačka hrubého, je to aspoň 22 tis. - bez přesčasů?

Nejlepší je Lídl, koukni na jejich webovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
23.2.20 16:46

Já chodím teda jen na brigádu do kauflandu, ale tam je 135kc na hodinu. Kdyby to mely i ty holky na plnej úvazek, tak je to 22tisic hrubého. Myslim, ze to bez problémů maji, ale je tam volny jeden víkend v měsíci, jinak mají bud pracovní sobotu nebo neděli. Záleží ale asi i na lokalitě, v Praze to bude asi víc, než někde v západkově :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
23.2.20 17:01
@Proto02 píše:
Jo, to je pravda, u nás děláme výběrko za opravdu slušný peníze a benefity a skoro není z čeho vybírat. Přesně jak říkáš, lidi nechtějí dělat.

A to já bych zas dobrou práci za dobré peníze brala. Ve svém zaměstnání nejsem se mzdou příliš spokojená. Z jakého jsi kraje? Klidně napiš sz. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 17:22

Jsem z Olomouckého kraje. Mapuju si to, abych věděla co a jak. Jsem v zaměstnání nespokojená, tak si to zjišťuju. V mém věku už mě nikde nezaměstnají, tak snad v obchodě ano. Mám přes 50. Myslíte, že na tu prodavačku by mě vzali? Zakl.

• Citovat
  • Upravit
5913
23.2.20 17:40

Do obchodu bych se nehrnula, je to psychicky a fyzicky náročné, spíše bych hledala menší obchůdek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
23.2.20 18:55

V Kauflandu teď nabízejí 24000 nastupák. Slibuji každoroční zvyšování. Mají stravenky a přispívají jim na multisport kartu z 990 doplácí 250, možná mají ještě jiné benefity, to nevím. Dny dovolený se jim taky každoročně zvyšují, začínají asi na 20 a většina už má 25, myslím, že tak za 2-3 roky se dostanou na 25. Dělám tam jen brigádu, proto vše přesně nevím. Jeden víkend v měsíci volný, dva napůl a jeden plný, většinou to tak vychází. Jedná se o klatovský okres. Každý má svůj úsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.2.20 20:33
@carola píše:
A to já bych zas dobrou práci za dobré peníze brala. Ve svém zaměstnání nejsem se mzdou příliš spokojená. Z jakého jsi kraje? Klidně napiš sz. Děkuji

Ahoj, Pardubice, okolí, Hradec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
24.2.20 15:57
@Proto02 píše:
Ahoj, Pardubice, okolí, Hradec.
Škoda, jsem karlovarský kraj, i tak děkuji. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit