Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, začala se mi ukazovat nepravidelně vyrážka, nejspíše kopřivka, začalo to najednou z prášku na praní, teď i ze sprcháču a posléze i z většího potu, zajímalo by mě jen, i když vím že je to jen alergická reakce nechytí to ode mně dcera ty pupajzny? nebo tak, já nikdy takhle vyrážku neměla a nemám s tím zkušenosti, snad to není moc hloupá otázka, za každou radu budu ráda, momentálně chci zkusit fenistil tak uvidím. předem dekuju
@martina.se děkuju, vim že alergii nepřenesu ale jde o to kdys se poskrabu a treba se ji dotknu abych na ni neco nenanesla
@Věra Š. píše:
@martina.se děkuju, vim že alergii nepřenesu ale jde o to kdys se poskrabu a treba se ji dotknu abych na ni neco nenanesla
a co bys chtěla najít? Alergie je takto nepřenosná.. Já mám teď taky jakýs alergický sajrajt, mam na to atb.. ale mrněte se to netýká, i kdyby mi to ohlodal či co ![]()
Ne, 100% to nechytí. Pokud je to z alergie. Já se osypávala 6týdnů a to fakt hodně, natejkaly mi rty i uši, jezdila jsem na injekce a dcera nic nechytila
A poradila byste mi nejaka naky setrny sprchac,, uz sem jich par zkousela, ktery je nejmin nacpany tema hnusnyma latkama a je setrny vite nejaka?
@Věra Š. píše:
A poradila byste mi nejaka naky setrny sprchac,, uz sem jich par zkousela, ktery je nejmin nacpany tema hnusnyma latkama a je setrny vite nejaka?
mi kožní řekla, že nemam používat žádný
protože je to vše plné humusů. Takže leda jakás přírodní kosmetika ![]()
@Věra Š. píše:
Zkusila bych od Lavery, mají parfemované i neparfemované, vše na alergenní pokožku.
@Věra Š. mně kožní řekla jen voudu a nesprchovat se každý den.
po dobu výsevů.
@Věra Š…pokud jsou pupínky čistě projev alergie, tak to na nikoho nepřemesete.
A jinak už na střední škole jsem měla problémy s vysušenou kůží a tak jsem zašla na kožní, tady jsou rady co jsem dostala a doteď (cca 20 let) se jimi řídím a je to o hodně lepší, nebo už jsem si zvykla).
No většinu dodržuji, až na to sprchování ob den, někdy je potřeba se osprchovat i vícekrát zaden, ale jen osprchovat a konec, nenamáčím se jak okurka. Největší problém mám po návštěvě bazénu, to se můžu udrbat…
Přeji ať vám kopřivka brzy zmizí…