Alergie na banán...?

139
6.1.06 11:17

Alergie na banán...?

Zdravím všechny,chtěla jsem se zeptat,jestli má nějaká maminka zkušenost s tím, že by jí dítě zvracelo po banánu.Moje 9-měsíční holčička ho poprvé vůbec nechtěla,hodně jí z něho natahovalo a pak se poblinkala,tak jsem tomu dala čas,asi 2 měsíce a teď jsem jí ten banán na radu druhých nedávala samotný,ale s jablíčkem a s mrkví, rozmixovaný a opět se řádně pozvracela,ikdyž to spapala v klidu…tak nevím,mám ho úplně vyloučit z jídelníčku,nebo to ještě zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
6.1.06 11:54

Marinka na banan moze byt kludne alergia ja som mala frajera a ten vracal po banane aj v dospelosti, proste ho nestravil :-(
ja by som to cez koleno nelamala, a nedavala by som ho. nemyslim si, ze je v strave nepostradatelny.moj maly ho miluje, ale zas napr. jablko, alebo mrkvu nezje ani omylom :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
6.1.06 11:57

Já mám žaludek děsně citlivý a můžu říct, že hodně zralý banán mi taky neprojde traktem. A přitom takové ty akorát zralé můžu baštit na kila. Banány jsou samy o sobě těžko stravitelné, takže bych to asi nebrala jako alergii, ale jako že to prostě bříško ještě nedokáže strávit. Systém jak to sním, tak to vybleju používá můj syn na vajíčka a přitom na ně alergický není. Prostě to trávicí trakt odmítá.

• Citovat
  • Upravit
7584
6.1.06 12:08

Asi to jeho travici system fakt nechce. Ale uz jsem slysela i alergii na banan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.1.06 12:16

no…je pravda, že ten banán byl hodně zralý,přišlo mi to ideální, že je hodně měkký…každopádně děkuju moc za rady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.1.06 23:29

Ahojky, tak naše holčička je taky na banán alergická. No, nevím přesně, jestli je to alergie anebo jestli je to jenom pro její žaludek těžký, ale každopádně vždycky, když jsem jí ho dala, tak zvracela. Bylo to hrozný!!! Zkoušeli jsme jí ho dát zatím jenom 3× a to v 5,6 a 9 měsících a pokaždé zvracela. I když ho snědla jen na špičičku lžičky. Od té doby už ho nedostala a myslím, že ani dlouhou dobu ještě nedostane. Ale netrápí mě to, má ráda všechny druhy citrusů, tak co!!!!
Mějte se pěkně a žádné strachy - banán jí přece chybět nebude,ne?
Vichy a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.1.06 00:00

Ahoj, ségra má alergii na banán, dost ošklivou. Mě po něm bolí žaludek, jako když v něm mám kameny. Jím ho fakt málokdy. Starší syn ho miluje a baští ho v obrovských množstvích od půl roku. Mladší je úžasný jedlík, sní všechno, ale banán prostě ne.

Tak jsem ho vyřadila z jídelníčku, myslím, že se bez banánů mimi klidně obejdou. :wink: :)

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.1.06 04:07

Ahoj

nas Honzik zvracel po bananu taky. Poprve v 7 mesicich potom asi v 9 a v 1 roce a pak uz jsem mu ho nedavala. Ted jsou mu presne 2 roky a banan proste nechce. Kdyz mu ho nabizim tak rekne BANAN NE!!!!!!!! A tim to konci. Proste ho neji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí