Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky mame holcicku.Vzdycky pri kojeni taha vlasy i ucho.Snazila jsem ji ruce dat dolu.Ono to nejde.Planujeme dat ji nausnicy.
Nekdo z Vas taky mimi delaji?
Zdenna a Nikolka 4mesice a 4dny
ahojky Zdenno,
můj syn to co popisuješ nedělá,ale syn mé sestřenky jí právě tahal pořád za ucho a … dělá to dodnes,když se chce uklidnit. btw. je mu už 6 let ![]()
Irias + Štěpán 10,5 m
Ahoj Zdeni, syn sa tiez stale s nicim musi hrat, najnovsie objavil, ze mam materske znamienka.
skus pri kojeni nejaky vyrazny nahrdelnik, Nikolku mozno zaujime a bude sa hrat s nim, namiesto usiek.
Ahojky,
malá má teď už skoro 10 měsíců, ale tahá se za ucho, za vlasy, za oblečení, štípe mě atd.
Předpokládám, že tvé dítko je kojené. Tohleto děljí více kojené děti. Malá sice už kojená není, asi 2 měsíce, ale když ji dávám UM tak to dělá. Prostě se musí zabavit. Nic si z toho nedělej a raduj se z ní.
Ivulka
Ahojky,
u nas je to stejne - Lukasek od narozeni neusne nijak jinak, nez, ze se me drzi za vlasy a hraje si s nimi - nejdriv to slo, ale ted uz ma poradnou silu a neni to nic prijemneho, ale proste se z toho stal jeho uspavaci ritual ![]()
Za ouska se taha dnes a denne, tape po pokoji a pri tom si treba brnka o ousko - nejdriv jsem si myslela, jestli ho nesvedi a nema tam nejaky zanet, ale dela to proste jen ze zvyku, tak uz to neresim…verim, ze to vsechno casem prejde. ![]()
Mejte se fajn..:o))))
Ahoj,
Honzik se zase uklidnoval, kdyz si hral s mymi vlasy a to dela dodnes.
Kac+H
Jen pro pobaveni: jedny znami uspavali tak ze museli byt ohnuty pres postylku a kluk je drzel za obe usi. Jinak neusnul.
Takze po uspavacim ritualu byli kazdy vecer jak sloni s cervenyma usima, s prekrvenou hlavou a bolavymi zady. ![]()