Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
zjistila jsem, že jsem alergická na kathon. Nemáte někdo stejný problém? Zajímá mě prověřená kosmetika bez kathonu. Půjdu se zeptat do lékárny, ale ráda bych měla nějaký tip na mýdla, šampony a tak.
Děkuji ![]()
@Janča91 ahojky mám samy problém.. Používám kosmetiku ryor a nebo Bio… Je dobrý se v lékárně poradit protože jsem vyzkoušela toho hodně a docela dost druhů mi vysušovalo pokožku. Tahle alergie je pěkně otravná…
@DomísH
Až ted jsem si všimla, že někdo odepsal. Moc děkuju za info, do lékárny určitě zajdu, protože ani na internetu to neni moc slavný.. Mě ani nepřijde, že bych měla problém, jen trpím na suché ruce. Nikdy by mě nenapadlo, že mám na něco alergii, hlavně jsem četla, že to dávají i do toaletního papíru ![]()
@Janča91 tak na suchý ruce mi pomohl obyčejný dove… Ale já mám tu alergii v horším stádiu takže i kosmetiku na obličej pouze na míru a je to celkem dráha sranda ![]()
Dobrý den!
Mám problém, potřebuji poradit. Už delší dobu mám potíže při uklízení, hlavně leštění nábytku ( dřevěného), vůbec nemůžu používat leštěnku na dřevěný nábytek Pronto, vždy se po ní osypu, mám hrozný kašel až se dusím, opuchnou mi oči. Ještě stejný problém mám když používám leštěnku Diavu a dezinfekční přípravky do záchodu. Už jsem z toho zoufalá, kort teď před vánoci.
Máte to někdo také? Děkuji za radu.
@Basenji
Ja mam problem jen kozni, takze asi neporadim
posledni dobou uz mi vadi i rukavice pri uklidu, mam hned ruce na rozpadnuti.
Ale napr. U te diavy musim hodne vetrat, protoze se mi z ni hned dela zle.
Ahojte, pokud byste chtěli úspěšně porazit alergii na kathon a na cokoliv jiného, tak mám pro vás minimálně zlepšení, možná vyřešení. Toto jsou fotky s rozdílem 2 týdny.
Netřeba se vyhýbat tomu, co nám dělá zle, ale vyřešit příčinu ![]()
Ráda vám pomůžu
email jitka. ***
Edit adminem: osobní údaj