Alergie na prácí prášek

168
19.1.12 19:17

Alergie na prácí prášek...

Ahojky maminky jdu si opět pro radu,setkaly jste se někdo s alergijí na prací prášek nebo aviváž? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
19.1.12 19:18

Ano, musela jsem malému měnit prací prostředek, je alergický na lovelu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.1.12 19:25
Lastkecka píše:
Ano, musela jsem malému měnit prací prostředek, je alergický na lovelu :nevim:

A jak se alergie projevila vyrážkou po celém tělíčku nebo jen zarudnutím třeba pod krčkem nebo v podpaží?My měli persil sensitiv a už od narození se pereme s vyrážkou co je chvili lepší pak zase vyleze a už jsem vynechala všecko parfémované a zase mu to vyskočilo :roll: Koupila jsem dreft baby taky uvidíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
19.1.12 19:37
safounek píše:
Lastkecka píše:
A jak se alergie projevila vyrážkou po celém tělíčku nebo jen zarudnutím třeba pod krčkem nebo v podpaží?My měli persil sensitiv a už od narození se pereme s vyrážkou co je chvili lepší pak zase vyleze a už jsem vynechala všecko parfémované a zase mu to vyskočilo :roll: Koupila jsem dreft baby taky uvidíme :oops:

dreft baby mám ted a na to alergii nemá, měl vyrážku skoro po celém tělíčku hlavně na rukou a zádičkách. Takové červené flíčky a trošku sušší pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.1.12 19:43
Lastkecka píše:
safounek píše:
Lastkecka píše:
A jak se alergie projevila vyrážkou po celém tělíčku nebo jen zarudnutím třeba pod krčkem nebo v podpaží?My měli persil sensitiv a už od narození se pereme s vyrážkou co je chvili lepší pak zase vyleze a už jsem vynechala všecko parfémované a zase mu to vyskočilo :roll: Koupila jsem dreft baby taky uvidíme :oops:
dreft baby mám ted a na to alergii nemá, měl vyrážku skoro po celém tělíčku hlavně na rukou a zádičkách. Takové červené flíčky a trošku sušší pokožku.

Tak to je určitě ono,jinak už nevim :roll: Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
19.1.12 19:48

Ahoj.
Alergii jsem měla já a starší syn. Měla jsem zarudlá a suchá stehna a strašně to svědilo. :x Syn to měl na břiše a na krku. Oboum nám to způsobovala dětská aviváž. Tak teď už používám na máchání jen ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
19.1.12 19:52
safounek píše:
Lastkecka píše:
safounek píše:
Lastkecka píše:
Tak to je určitě ono,jinak už nevim :roll: Díky moc :kytka:

nemáš zač, já taky pořád pátrala po jakém jídle to má, no a nakonec tohle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
19.1.12 21:00

Ahoj,u nas taky,manzel nemuze mit Palmex,cely je rudy,pupinky,svedi ho cele telo a vyrazku snad vsude.Testovala jsem to na nem vicekrat a ted i s klukem na Ariel :zed: .

• Citovat
  • Upravit
mircausa
25.5.12 19:09

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste taky meli nebo slyšeli o alergicke reakci na Persil.
Starsi syn se totiz osypal po lovele, i kdyz jsem v ni prala celou dobu od jeho narozeni a alergie prisla az v jeho necelych dvou letech. Ted jsme presli na Persil, ale porad ma nejaky ekzem v loketnich jamkach, pod kolenama, tvare, usi, krk… Nevim jestli je Persil lepsi nebo mame zkusit jiny, treba Dreft nebo Batole apod. Avivaze vubec nepouzivam, pracku mame novou, snad dobre macha. Diky moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
168
25.5.12 22:03
@mircausa píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste taky meli nebo slyšeli o alergicke reakci na Persil.
Starsi syn se totiz osypal po lovele, i kdyz jsem v ni prala celou dobu od jeho narozeni a alergie prisla az v jeho necelych dvou letech. Ted jsme presli na Persil, ale porad ma nejaky ekzem v loketnich jamkach, pod kolenama, tvare, usi, krk… Nevim jestli je Persil lepsi nebo mame zkusit jiny, treba Dreft nebo Batole apod. Avivaze vubec nepouzivam, pracku mame novou, snad dobre macha. Diky moc za rady.

Ahojky já jsem kdysi zakládala tohle téma,muj syn se osypal po persilu sensitiv a po avivážích ted peru v lovele a vyrážka dobrá jen mi přijde že moc nepere teda :nevim: Nechává to fleky co persil v pohodě vypral a dref baby krásně voní ten gel ale nepere už vubec a jelikož muj synek je pořád jako jetel je to problém :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.5.12 22:31
@safounek píše:
Ahojky já jsem kdysi zakládala tohle téma,muj syn se osypal po persilu sensitiv a po avivážích ted peru v lovele a vyrážka dobrá jen mi přijde že moc nepere teda :nevim: Nechává to fleky co persil v pohodě vypral a dref baby krásně voní ten gel ale nepere už vubec a jelikož muj synek je pořád jako jetel je to problém :,(

Jo a ještě jsem zapoměla napsat že i když máme novou pračku tak dávám po praní ještě jednou jen máchat na 30 minut,aby se prádlo skutečně zbavilo všeho, a místo aviváže dávám kapku octa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mircausa
27.5.12 18:00

Diky díky diky moc za odpoved. No snad nam persil vadit nebude. Kdyz mam hodne pradla, taky pridavam machani navic. Avivaze nepouzivam zadne. Ten ocet je na dezifekci???? A jak velkou kapku tam davas?
Na nase pradlo tam davam dezinfekci Sanytol. Nikde jsem se ale nedocetla, jestli se to da pouzivat i na pradlo deti :(.

• Citovat
  • Upravit
168
29.5.12 09:54
@mircausa píše:
Diky díky diky moc za odpoved. No snad nam persil vadit nebude. Kdyz mam hodne pradla, taky pridavam machani navic. Avivaze nepouzivam zadne. Ten ocet je na dezifekci???? A jak velkou kapku tam davas?
Na nase pradlo tam davam dezinfekci Sanytol. Nikde jsem se ale nedocetla, jestli se to da pouzivat i na pradlo deti :(.

Taky jsem tuhle desinfekci jeden čas používala,ale jen po dobu nějakých kožních potíží abych nemusela prát všecko na 60°,ale to jsme ještě mimi neměli,ocet se dává místo aviváže na zjemnění na a funguje jako calgonit když je tvrdá voda jestli desinfikuje nevím,ale to prádlo co dávám malýmu přímo na tělíčko bodyčka a tak to peru na 60° od 60° je prádlo desinfikované tím vypráním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepivaha
4.6.12 07:00

ahoj mám měsíčního chlapečka a před asi týdnem se mi celý osypal.Úplně komplet včetně obličeje.Jsou to červené tečky jako by akné.Asi ho to nesvědí,protože spí v noci v klidu.Peru taky v lovele.Že by z toho???Nevím,ale možné to je,jen že se mi osypal až po 2-3 týdnech.Zítra jdu k doktorce,snad mi poradí.....nebo mě napadlo ještě mýdlo tuhé Johnson.Je z lékárny,ale mýdlo za 15 kč je podezřelé…ne?

• Citovat
  • Upravit
mircausa
4.6.12 10:54

Nam se projevila alergicka reakce na lovelu tak, ze se osypal presne podle body co mel na sobe. NIkde nic jineho, jen presne pod bodyckem. Svedilo ho to hrozne, museli jsme na pohotovost a dostal kortikoidove cipky, aby vubec mohl spat. Chudak hrozne zkusil.
Bohuzel tyden na to se osypal po jahodach a od te doby ma ekzem. Dostava fenistil kapky, ale vubec se to nelepsi :(.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek