Prací prostředky Organic

1075
16.1.12 10:24

Prací prostředky Organic

Ahoj, nemá prosím někdo zkušenost s těmito pracími prostředky? Používáme Lovelu, ale dcerka má atopický ekzém a tak uvažuju o změně. Přidávám i odkaz: http://www.snadnyzivot.cz/…i-prostredky
Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
16.1.12 11:30

zkušenost nemám, ale jestli je to jen čisté mýdlo, tak mi přijde levnější udělat si mýdlový sliz z přírodnýího rostliného mýdla - třeba Marseillské. návodů na výrobu je na netu spoustu. (omlouvám se za nevyžádanou radu :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
16.1.12 11:48

Alpaka, to nevadí, i názory přivítám, zase je otázka, jestli by se s tím člověku chtělo dělat, když se to dá koupit hotové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
16.1.12 13:04

Pavur kupodivu i chtělo, mýdlo máš asi za 40Kč, sodu za cca 10Kč, z toho uděláš třeba 8l pracího prostředku, který ti vystačí na cca 35 praček… Když vidím cenu toho pracího gelu, tak se to určitě několikanásobně vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
16.1.12 14:01

AnastazieB,já to jako nemyslím nijak zle,asi jim napisu a zeptám se,nezdá se mi to,že když říkáte jak se to dá zalevno udělat doma,tak že to bude mít úplně stejné složení.To by na tom asi moc nevydelali,já nevím no.Proto jsem tuto diskusi zalozila jestli to uz někdo třeba i neměl doma a ví víc než já:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
16.1.12 15:06

Tak ještě jednou na popud jsem si přečetla co u toho píšou a už jen z popisu je známo, že nejde jen o mýdlo: Organic přírodní prací gel je vyráběn podle tradiční receptury výhradně z přírodních surovin. Je ekologicky zcela nezávadný, šetrný k životnímu prostředí. Jeho hlavní složka, přírodní mýdlo, se v přírodě snadno, rychle a zcela rozkládá. Organic přírodní prací gel je vhodný k péči o oblečení u všech osob které mají jakýkoli potíže s kůží (ekzémy, alergie, psoriáza, kožní infekce). Je vyráběn v České republice podle tradiční receptury výhradně z přírodních surovin.

Mýdlo je pouze jeho hlavní složkou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.1.12 15:09

a další složka může být voda. ;) Také jind píšou, že je to nástupce mýdlových vloček Vladěnka, což je nastrouhané mýdlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
16.1.12 15:28

Alpako, to je taky fakt, ale nemusí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie