Alergie na kosmetiku Sebamed

Qwentin
15.1.12 16:20

Alergie na kosmetiku Sebamed

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s kosmetikou Sebamed. V lékárně mi řekli, že je vhodná pro alergiky a malý se po ní dost osypal. Máte s ní podobné zkušenosti?
Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30323
15.1.12 16:35

Já mám zatím zkušenost jen se mnou a taky jsem se osypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.1.12 16:35

mě také :think: :mavam: ( po „opalovacím“ krému )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
15.1.12 16:36

Náš malý se 1× osypal po Baby wash (dala jsem asi hodně), jinak vše ostatní v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
5277
15.1.12 16:39

My ji používáme bez problémů :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
15.1.12 16:58

Ahoj, my sebamed používáme na radu doktorky, malý má po mě sklony k ekzémům a spokojenost :palec: Nikdy se neosypal a pleť má pěknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
15.1.12 17:03

Já zkoušela všechny možné krémy, nakonec jsem koupila i Sebamed. Pár dnů to bylo ok a pak se mi z něj malá taky osypala. Lékárnice mi básnila, jak je super a miminka ho skvěle snášejí. No, to naše ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.12 17:03

My ji taky používáme na radu kožařky a jsme s ní maximálně spokojený. Naopak synovi po ní ekzém úplně zmizel. Všelijaké masti od kožní nepomáhaly a pak jsem mu koupila krém na obličej od Sebamedu a od té doby je po problémech. Syn má kůžičku jak z alabastru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
15.1.12 17:08

Vše od Sebamedu nám vyhovuje. Žádné osypání jsme neměli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
15.1.12 17:22

me ho take doporucila kozni na ekzemek a sušši pokozku a uplne se mi osypal az mel z toho par mokvavych mist :?

• Citovat
  • Upravit
say
1461
15.1.12 19:47

používáme veškerou kosmetiku od Sebamedu a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.1.12 20:27

ahoj, já dostala od sestřenek dárkovej koš plnej Sebamedu, docela se plácly přes kapsu :mrgreen: takže máme úplně všechno a spokojenost! I když, abych pravdu řekla, tak to v podstatě ani nepotřebuju, mydlíme se jen obden a malinko…ale pak je malá krásně vyvoněná :mrgreen: jediný s čím nejsem až tak spokojená je pleťový krém, sice se úžasně roztírá a krásně voní, ale malá má pak tvářičky stejně suchý, používáme raději Lipobasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.6.12 23:02

Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi. Nevíte kde mohu najít složení sebamedu? Na obale to prostě nemají napsaný :think: a na netu jsem taky nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.7.12 14:40

@Giann Na stránkách výrobce složení je: http://www.sebamed.de/…sebamed.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.7.12 10:04

Díky moc za odkaz :kytka: já právě hledala jen na jejich českých stránkách a tam nemají nic. Já koukala hlavně na krém na opruzeniny a pěkně mě to zklamalo, myslela jsem si, že to je lepší značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek