Dormeo zvlhčovač

324
15.1.12 19:31

Dormeo zvlhčovač

Krásný večer,
dnes jsme koupili zvlhčovač DORMEO FRESH, protože syn je alergik a astmatik a na vlhkoměru má v pokojíku jen 38 a při zapnutém topení ještě míň a stále si stěžuje na sucho v ústech. Tím že teď omarodil, tak jsme přistoupili k rychlé koupi a nevím zda jsme udělali dobře. Zajímalo by mě, protože na obrázcích u jiných zvlhčovačů je vidět stoupající pára, jestli i tento zvlhčovač by to měl dělat, protože mě se zdá, že jediné co to dělá, že to fouká studený vzduch, ale vlhký rozhodně není, teď běžel přes dvě hodiny v pokoji, pokoj je malý, takže ve velikosti by neměl být problém, a vhkoměr ukazuje stále 38 :nevim: tak nevím zda jsme si nepořídili zas jen nějakou blbost :think: Podle návodu máme otočeno vším co má být, vody tam máme na max. a voda se ani nehnula, kdyby se něco odpařilo, tak by to asi bylo poznat ne? Děkuji za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
15.1.12 19:38

Buď děláte něco špatně, anebo nefunguje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.1.12 19:43

Mluvila jsem se známou, která ho má taky, a prý se jí zdá, že to taky jen fouká vzduch. Tak já nevím, holt asi pojedeme znovu do obchodu,aby nám to předvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
15.1.12 19:45

zkus si na to najít recenze na netu,třeba je tam nějaký tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.1.12 20:04

Ono je více typů zvlhčovačů. My máme od Bionare, ten vyfukuje horkou páru. Pak jsou nějaké se studenou párou a ještě ultrazvukový. Nevím jaký je to druh. Ale nám ta voda mizí hodně rychle. Ale je pravda, že jsem ho přivezla domů a prostě nefungoval ten vlhkoměr, a pak už vůbec nešel. Ale naštěstí mi ho vyměnili a tenhle už jde. Ale myslím, že ten váš je bud taky špatný nebo je tam ještě něco, co nemáte nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek