Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
jsem kadeřnice a už jsem měla tu možnost vidět pokožku, které nesedí určitá věc ve složení…
Nedala jsi si moc balzámu???Nebo nevypláchla jsi ho špatně??
A nedala jsi si ho přímo na pokožku??
Já používám jen Syoss, protože z jiných šampónů mě svědí hlava. Určitě to může být alergie, zkus raději nějaký jiný ![]()
Mě se po syossuu mastí hlava a to jsem ho použila jen jednou od té doby se toho nemohu zbavit
@katule07 píše:
Ahoj,
jsem kadeřnice a už jsem měla tu možnost vidět pokožku, které nesedí určitá věc ve složení…
Nedala jsi si moc balzámu???Nebo nevypláchla jsi ho špatně??
A nedala jsi si ho přímo na pokožku??
ne dala jsem si toho šamponu normálně jako každý jiný… uplně normálně nanesla a vypláchla dostatečně…
@melliska A balzám jsi si nedala k hlavě???Je to častá chyba při používání. Balzám patří jen do délek vlasů.
Pokud Ti nedělá Syoss dobře, nepoužívej ho!!Kup kvalitní šampon a uvidíš, jak budeš nad míru spokojená!!!
![]()
@katule07 píše:
@melliska A balzám jsi si nedala k hlavě???Je to častá chyba při používání. Balzám patří jen do délek vlasů.
Pokud Ti nedělá Syoss dobře, nepoužívej ho!!Kup kvalitní šampon a uvidíš, jak budeš nad míru spokojená!!!![]()
ne dala jsem si ho hřebenem a 4cm od kořínku..VČERA JSEM S KOUPILA schamu a už je dobře.. asi mi nesedl))
@melliska No je to možné…U šamponu hlavně pozor ve složení na SILIKONY!!!
Se Schaumou nemám moc zkušenost, ale pokud tvým vlasům sedí, je to jedině dobře…
![]()
Aahoj syoss jsem si taky kdysi koupila a po týdnu užívání jsem měla dojem ze musím mít blechy nebo vší.. Bylo to neskutečné. Přestala jsem to užívat a byl klid.. Pak jsem se po nějaké době bavila s kadeřnikem a ten se velice divil jak je to možné ze to v životě neslyšel… Tak nevím ![]()
Ahojky holky, prosim poradi mi tu nikdo
umyla jsem si vlasy muzskyho samponem schauma(uz zkousim cokoliv, hrozne se mi zacali mastit vlasy) a rano jsem na leve strane zjistila ze mi vypadali vlasy
asi alergie na nej, mate s tim nikdo zkusenost, jestli ty vlasy muzou znovu dorust😰dekuju
Mám problém včera jsem si koupila šampon a balzám od zn syoss. dneska ráno jsem se probudila a na polštáři jsem měla docela velkej chomáč vlasu a děsně mě svědí hlava. Doufám že nebudu plešatá
nesetkala jste se některá zvás stímto