Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry vecer
Jak uz jsem sem nekolikrat psala dcera ma asi alergii a stale nevime na co. Nase dr je k nicemu a k jine nas nevezmou ze maji plno. Na alergo jdeme az 12.7 a dle slov doktorky nic nemam cekat ze testy ji stejne budou delat az v na podzim.
Ale k veci napadlo me. Muze to byt alergie na slunce? Jak to zjistim - na to test asi neni - max byt doma. Vypada to takhle?
A nez pobezim do lekarny pro dalsi vec. Pokud by to bylo ze slunce ta vyrazka pomohlo by tohle nebo spis nejaky jiny krem
Dcera vypada takhle.
Ahoj, mám též dcerku s více alergiemi.
Slunce - nejvic na jaře, když vyleze první jarní slunce, oteklý obličej, opuchlé a svědivé oči.
Mimochodem, ta vyrážka na hýždích má to samé (kočka, prach, pyl). Čím je větší, tím to zvládá líp. Mazej ji 50 a klobouk. Lepsi ve stinu, ale to taky nejde furt ![]()
Kdybys chtela muzu poslat názvy nějakých mastí co zabraly ![]()
@GirlsNick
To by jsi byla hodna
A co ji zabira na pyl?
Mame zyrtec ale nepřijdeme ze by to pomohlo
@Barny_nikola Dcera má Aerius sirup, kterej teda zabírá, ale když kvetou na jaře stromy, tak je to tak 50/50.
Krém bohuzel nemohu dohledat nejsem doma, ale připomeň se v cervenci do zprávy a poslu Ti to. Docela to zabralo, ale prijde mi, ze z toho pomalu roste.
@Barny_nikola dobrý večer, syn má úplně stejnou vyrážku, jako čase dcera na fotkách. Mohla byste mi prosím říct, co vám řekli na alergologii? A co to teda nakonec je a co pomohlo? Předem velmi děkuji a doufám, že vase dítě jiz exemy netrápí
hezky večer, Iveta